Βασίλης Πορφυράκης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για την απώλεια που βίωσε: «Να λοιπόν μια ηρωίδα...»
Showbiz

Βασίλης Πορφυράκης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για την απώλεια που βίωσε: «Να λοιπόν μια ηρωίδα...»

Ο Βασίλης Πορφυράκης, ο γνωστός τραγουδιστής που φέτος απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US όπου εμφανίζεται μαζί με την αγαπημένη του και στη ζωή Ματίνα Νικολάου, τη γνωστή σε όλους μας Βάνια από το Καλό μεσημεράκι, έκανε μία πραγματικά συγκινητική ανάρτηση. 

Ο τραγουδιστής κρύβει πίσω του μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία ζωής η οποία για αρκετά χρόνια υπήρξε δύσκολη.

Πέρυσι είχε αποκαλύψει στην Espresso: «Οι δυσκολίες στη ζωή μου άρχισαν μετά τα 18 μου, όταν αρρώστησε η μητέρα μου με καρκίνο. Έχω τρία μικρότερα αδέλφια, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, ο μικρός είναι τώρα 17 χρονών (σ.σ. 18 χρονών), ο μεσαίος 20 (σ.σ. σήμερα 21) και η μεγάλη 24 (σ.σ. σήμερα 25 ετών), οπότε έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Όταν όμως χάθηκε η μάνα μας, πριν από 14 χρόνια, ήταν πολύ μικρά και αποφάσισα να γίνω εγώ ο κηδεμόνας τους. Δεν φοβήθηκα να αναλάβω ευθύνες μεγαλύτερου. Πολλές φορές, όταν έρχεται στη ζωή μας μια κομβική στιγμή, εμφανίζουμε ορισμένα χαρακτηριστικά που στα σταθερά μας βήματα δεν τα βλέπουμε. Έρχονται εκεί που χρειάζεται για να σου δώσουν το κάτι παραπάνω. Εγώ λοιπόν, όταν αρρώστησε η μάνα μου, της είπα: “Μάνα, εγώ για όλα, μη σε ανησυχεί τίποτα”. Ήταν στόχος ζωής και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να τον πετύχω, έχοντας πάντα δίπλα μου τη γιαγιά, μητέρα της μητέρας μου, η οποία υποστήριζε τα αδέλφια μου, δίνοντας και σε μένα δυνατότητα να ασχολούμαι παράλληλα με τη μουσική».

Η γιαγιά του λοιπόν, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα υποστηρικτική για όλα τα εγγόνια της έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος τον Βασίλη Πορφυράκη. Ο τραγουδιστής σε μία πολύ συγκινητική ανάρτησή του κατά την οποία ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, έγραψε στην λεζάντα:

«Είναι το πιο δύσκολο βίωμα η μάνα να χάνει το παιδί … Να λοιπόν μια ηρωίδα πραγματική που άντεξε αυτή την πίεση με πίστη και μεγάλωσε όλα τα παιδιά του παιδιού της με δύναμη ψυχής ..

Και αυτή είναι Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ! Μια μάνα με όλη τη σημασία της λέξης, που ο Θεός ανήμερα το Αγίου πνεύματος την αντάμειψε παίρνοντας την στην αγκαλιά του.

Μου λείπεις γιαγιά .. Σ' αγαπάω γιαγιά μου!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved