Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ζω χωρίς κινητό τα τελευταία 8 χρόνια»
Showbiz

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ζω χωρίς κινητό τα τελευταία 8 χρόνια»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως τα τελευταία 8 χρόνια δεν έχει κινητό τηλέφωνο.

Η ηθοποιός, την οποία λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο της «Λίλας» στη σειρά «Singles» και που φέτος επιστρέφει θεατρική στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα», εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να μην έχει κινητό.

«Ο κόσμος νομίζει πολλές φορές- κι εγώ μέσα- ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα γιατί φοβόμαστε. Η αλήθεια είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σφαιρικά και είσαι ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για την κινητή τηλεφωνία. Έτσι αποφάσισα να αφήσω το κινητό. Τότε δεν είχαμε εθιστεί, οπότε για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα χωρίς κινητό. Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί πολλοί τρελαίνονται που το ακούν, ότι έχω σταθερό τηλέφωνο και αν δεν είμαι εκεί για να το σηκώσω, υπάρχει τηλεφωνητής έτσι ώστε όλοι μπορούν να μου αφήσουν μήνυμα και να τους πάρω πίσω.

Ακόμα και για τα social media, έχω υπολογιστή, δεν ζω στη σπηλιά. Απλά με αυτόν τον τρόπο εσύ αποφασίζεις πότε θα πας στον υπολογιστή, δεν έχεις πάνω σου συνέχεια το κινητό να σου κάνει διάσπαση προσοχής και πολλά άλλα που σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει να διαισθάνεται ότι συμβαίνουν», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved