Showbiz

Δώρα Αρχοντάκη: Πιο σέξι από ποτέ 21 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο πρώτο Big Brother

Η Δώρα Αρχοντάκη επιστρέφει και είναι αγνώριστη!

Το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν από 21 χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Big Brother μόλις κυκλοφόρησε το νέο της ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Καραγέλη.
Πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι, ρούμπα, σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Καραγέλη.

Η Δώρα Αρχοντάκη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Big Brother, επέλεξε αυτή τη συνεργασία για να κάνει το comeback της στα μουσικά δρώμενα.

Δες πώς είναι σήμερα

Η ντίβα του Big Brother παραμένει το ίδιο κούκλα με τότε.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δώρα ήταν το κορίτσι του Χρήστου Ξανθόπουλου, όμως αυτό το ειδύλλιο -το πρώτο ριάλιτι ειδύλλιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης- έμελλε να λάβει σύντομα τέλος μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Η Δώρα Αρχοντάκη, ένα από τα κορίτσια που τότε είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα της, μετά την προβολή του πρόσφατου ριάλιτι είχε πει για την επιστροφή του:

«Το "Big Brother" ανήκει στο παρελθόν, από τότε έχω αλλάξει πολύ. Σήμερα, είμαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, είμαι πάρα πολύ καλά επαγγελματικά και ψυχολογικά… Ευτυχώς ή δυστυχώς σήμερα για χάρη της τηλεθέασης θα μπορούσαμε να δούμε πάρα πολλά πράγματα είτε στημένα είτε όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι κατά την άποψη μου ότι πρέπει να κρατήσουν ήθος και αξιοπρέπεια, δεν μπορούν και δεν πρέπει να προσπαθούν να κάνουν αυτά που κάνουν στα ριάλιτι του εξωτερικού. Πρέπει να σκέφτονται ότι βλέπουν και παιδιά και αυτά είναι το μέλλον μας. Οπότε, πρέπει να δώσουμε σωστή βάση για τις αρχές των ανθρώπων πάνω από όλα», είχε πει

Διαβάστε επίσης

Δώρα Αρχοντάκη: Σπάει τη σιωπή της 19 χρόνια μετά το Big Brother1

Δώρα Αρχοντάκη: Θυμάστε την ντίβα του πρώτου Big Brother; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα (photos)

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved