Νικολούζου: «Είμαι κάθετη στην ηθική μου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πεις και όχι»
Showbiz

Νικολούζου: «Είμαι κάθετη στην ηθική μου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πεις και όχι»

Γεννημένη καλλιτέχνης, αφιερώθηκε από μικρή ηλικία στον χορό και αργότερα μεταπήδησε στο θέατρο. Καλλιεργημένη, άνθρωπος γλυκός και ευγενής.

Η Ηλέκτρα Νικολούζου σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον μεγάλο της έρωτα, για το θέατρο αλλά και για τον απολογισμό της.

Γιατί δεν λέγατε το ναι σε άλλες δουλειές;

Δεν είχε προκύψει κάτι, πάντα ήμουν ανοιχτή στην τηλεόραση. Είναι μία διαδικασία δύσκολη και μαγική για τον ηθοποιό.

Βλέπατε τηλεόραση;

Οπότε έχω τη δυνατότητα και ελεύθερο χρόνο, πάντα θα σταθώ στην τηλεόραση. Γι’ αυτό έχω χαρά που τα τελευταία χρόνια γίνονται δουλειές ποιοτικές, που ο θεατής μπαίνει στις σειρές και μπορεί να ταυτιστεί με τα πρόσωπα.

Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;

Κάνω θέατρο κάθε χρόνο, όμως το πρώτο μισό της σεζόν είπα όχι για να αφοσιωθώ στο «Μαύρο Ρόδο». Στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν έρχονται πράγματα και στο θέατρο. Είναι μία συνήθεια που δεν μπορώ να εγκαταλείψω εύκολα.

Τι δεν ξέρουμε για εσάς;

Μου είναι δύσκολο να μιλώ για τον εαυτό μου (γέλια). Είμαι αφοσιωμένη και συγκεντρωμένη στα πράγματα που κάνω. Έχω όμως και πλευρές που δεν θυμίζουν την πειθαρχία που με χαρακτηρίζει. Έχω τρελές και παιδικές πλευρές και τις αγαπώ. Καμιά φορά είμαι πολύ πιο παιδί από αυτό που θα έπρεπε να είμαι και για την ηλικία μου και για τη διαδρομή που έχω διανύσει ως άνθρωπος

Πριν ασχοληθείτε με το θέατρο, κάνατε χορό, σωστά;

Ο μεγάλος μου έρωτας ήταν και είναι ο χορός! Ήθελα να αφιερωθώ στον χορό από μικρή ηλικία. Όταν οι φίλοι μου έβγαιναν, ερωτεύονταν διασκέδαζαν, εγώ έκανα ατέλειωτες ώρες χορό στην Κέρκυρα (εκεί μεγάλωσα). Όταν μπήκα στην κρατική σχολή, αντιλήφθηκα ότι ο περιορισμός θα ήταν τεράστιος. Ένιωσα μικρή ασφυξία που κατάλαβα ότι θα με πνίξει. Κι έτσι το άφησα και πήγα στο θέατρο αβίαστα. Πάντα έκανα πράγματα σε σχέση με την τέχνη, έβρισκα μία δύναμη εκεί. Προέρχομαι από ένα σπίτι με δύο γονείς που αγαπούσαν την ποίηση, διάβαζαν πολύ. Όλα αυτά μου ήρθαν αβίαστα, σίγουρα η τέχνη μπορεί και χωρίς εμένα, εγώ όμως όχι χωρίς αυτή.

Απολογισμό κάνετε;

Αχ, συνέχεια! Είναι αυτή η «φτιαξιά μου». Κάνω απολογισμό στο πώς έχω φερθεί σε ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, στο πώς είμαι εγώ, μετράω τα λάθη μου, βάζω συνεχώς τον εαυτό μου σε μία θέση που με σκανάρω. θέλω να δω αν είμαι κοντά στα όνειρά μου, αν τα έχω προδώσει. Με ενδιαφέρει πολύ το πώς πορεύομαι στη ζωή, τα σκέφτομαι πολύ τα πράγματα.

Τα όνειρά σας τα έχετε προδώσει;

Όχι, δεν τα πρόδωσα. Το λέω άφοβα αυτό στην ηλικία που είμαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει υπάρξει και τίμημα. Το να είσαι μέσα στην ηθική σου και στα όνειρά σου σημαίνει ότι πρέπει να πεις όχι, να μην λοξοδρομήσεις. Έχω μια απολυτότητα και είμαι κάθετη στην ηθική μου.

Πηγή: Typostv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved