Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Στη Λάμψη από κάποια στιγμή και μετά δεν πέρναγα καλά»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Στη Λάμψη από κάποια στιγμή και μετά δεν πέρναγα καλά»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο και την τηλεόραση και κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την Λάμψη, για τον Χρήστο Πολίτη και τις δηλώσεις που έκανε αλλά και για το πως πέρασε ο ίδιος στην σειρά.

Θα ήθελα να μου πείτε και για τη δικαστική διαμάχη που είχατε με την σειρά «Λάμψη». Είχαν γίνει 2 δικαστήρια και πάτε στον Άρειο πάγο. Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή η υπόθεση;

Ναι είμαι ήδη στον Άρειο πάγο τώρα πια. Η υπόθεση έχει πάει μετά από 22 χρόνια, αυτό είναι πρωτοφανές. Είμαι εκεί και από εκεί και πέρα θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Είναι κάτι το οποίο διεκδικώ χρόνια, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, ηθοποιός να διεκδικεί τα δικαιώματα και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ στο τέλος όπως δικαιώθηκα και στα δύο προηγούμενα δικαστήρια.

O Χρήστος Πολίτης παραχώρησε μία συνέντευξη πρόσφατα και μίλησε για την «Λάμψη» και τον Νίκο Φώσκολο. «Εγώ και η Δανδουλάκη είχαμε δικαίωμα να διορθώνουμε το κείμενο. Εκείνη ερχόταν στο γύρισμα και το κείμενό της ήταν όλο γεμάτο blanco. Εγώ από την αρχή είπα ότι δεν θα αλλάξω ούτε ένα “και". Είμαι ηθοποιός, όχι σεναριογράφος», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη ήταν καταπληκτική. Μου άρεσε γιατί ξέρεις τι γίνεται, είναι ωραίο να ακούς την αλήθεια. Μίλαγα με κάποιους πρόσφατα και τους έλεγα πως το θέατρο δεν είναι μονάχα αυτό που μπορείς να βλέπεις και να χαίρεσαι, υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω. Υπάρχει πίκρα, υπάρχει χαρά, υπάρχει λύπη, υπάρχουν απογοητεύσεις. Ο Χρήστος Πολίτης εξέφρασε την απογοήτευσή του. Είναι χρόνια ηθοποιός και πολύ καλός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ξαφνικά βρέθηκε να είναι εκτεθειμένος δεν θα έπρεπε να τα πει κάποια στιγμή; Τώρα θα μου πεις γιατί αποφάσισε τώρα; Τώρα του ήρθε. Δεν νομίζω να είχε κάποιο σκοπό ο Χρήστος και τότε το έλεγε σε εμάς τουλάχιστον. Γενικά πιστεύω πως αν δεν περνάς καλά σε μία δουλειά οφείλεις να το λες. Είμαι της άποψης πως πάντα οφείλεις να μιλάς για ό,τι περνάς. Είναι ωραίο να συζητάς όπως και να περνάς.

Εσείς πώς περάσατε;

Εγώ πέρασα τα πρώτα χρόνια πολύ καλά. Από κάποια στιγμή και μετά δεν πέρναγα καλά γιατί δεν υπήρχε στοκ, δεν υπήρχαν σενάρια έτοιμα. Εγώ κοιμήθηκα και στο στούντιο για ένα 5μηνο, θυμάμαι είχα τον σκύλο μου μαζί και κοιμόμουν στο στούντιο, στον Διογένη. Δεν προλάβαινα να είμαι στο γύρισμα πρωί πρωί και να έχω διαβάσει. Ήταν αρκετά αγχωτικό και δύσκολο για τον εγκέφαλο όλο αυτό. Τα πρώτα χρόνια όμως ήταν καλά και ξέραμε τι γίνεται. Μετά δεν μπορούσες σου έλεγαν να μην αλλάξεις ούτε το και. Δεν γίνεται αυτό, δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved