Λασκαράκη: Η έκπληξη του συζύγου της για τα γενέθλιά της: Αυθημερόν στη Ρώμη για να το γιορτάσουν!
Showbiz

Λασκαράκη: Η έκπληξη του συζύγου της για τα γενέθλιά της: Αυθημερόν στη Ρώμη για να το γιορτάσουν!

Η Βάσω Λασκαράκη... πετάει από χαρά αφού ο αγαπημένος της σύζυγος, ο Λευτέρης Σουλτάτος της έκανε έκπληξη δύο εισιτήρια για Ρώμη, έναν αγαπημένο τους προορισμό. 

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός η οποία ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες της από την Ιταλική πρωτεύουσα που θέλησε να δει από κοντά στις πιο όμορφες γωνιές της.

«Μου το χρωστούσε από την γιορτή του. Απαγωγή στην Ρώμη για μέρα….τα λέμε από αύριο» έγραψε η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Mega, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η ηθοποιός έδειξε να απολαμβάνει με τον σύζυγό της την κάθε τους στιγμή στην όμορφη Ρώμη που ήταν και ηλιόλουστη, άρα ιδανική για να την εξερευνήσει κανείς.

Η Βάσω Λασκαράκη έκλεισε τα 43 της χρόνια και φυσικά η χαρά της δεν περιγράφεται αφού θα θυμάται τα φετινά της γενέθλια για πολλά χρόνια.

Εννοείται πως τέτοιες μικρές εκπλήξεις ανανεώνουν τη σχέση ενός ζευγαριού, πόσο δε μάλλον όταν είναι και πολύ ερωτευμένο.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο γνωστός σεφ, να θυμίσουμε, παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2021 κάτω από άκρα μυστικότητα και φρόντισαν να μοιραστούν τη χαρά τους μόνο με πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Πλέον όμως δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν την ευτυχία τους που μέρα με τη μέρα έρχεται όλο και πιο αβίαστα αφού ταιριάζουν απόλυτα ως χαρακτήρες.

O Λευτέρης Σουλτάτος φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί στη σύζυγό του με μία πολύ τρυφερή μαντινάδα. Είναι η εξής:

«Ποια μαντινάδα να σου πω για τα γενέθλιά σου
που να ταιριάζει στην πρεπιά μα και στην ομορφιά σου .
Μια ευχή μονάχα θα σου πω μα θα 'ν' απ' την καρδιά μου,
ό,τι ποθείς κι ό,τι ζητάς να το 'χεις κοπελιά μου . Χρόνια πολλά γυναικάρα μου»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη από τη Ρώμη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved