O φοιτητής γιος της Σαμπρίνας είναι ένας κούκλος και έχει κοιλιακούς... φέτες!
Showbiz

O φοιτητής γιος της Σαμπρίνας είναι ένας κούκλος και έχει κοιλιακούς... φέτες!

Η Σαμπρίνα και ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης πριν από 18 χρόνια είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Βαγγέλη ο οποίος σήμερα είναι φοιτητής πληροφορικής και κούκλος!

Ο νεαρός γιος του άλλοτε ζευγαριού που το διαζύγιό του είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης όταν επρόκειτο να εκδοθεί, πλέον ζει μόνιμα στον Βόλο και έχει ακολουθήσει και τα χνάρια του πατέρα του, ως μπασκετμπολίστας.

Μάλιστα πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Α.Σ Ίωνας Βόλου με πολύ καλές προοπτικές.

Λατρεύει τη ζωή του στην επαρχία και φυσικά τους γονείς του οι οποίοι πλέον έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Βαγγέλης και η Σαμπρίνα έχουν μία χιλιομετρική απόσταση να τους χωρίζει, μιας και ήταν συνειδητή επιλογή του νεαρού φοιτητή να ζήσει στον Βόλο όπου ζει και ο πατέρας του, με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται και νιώθουν σαν να μην πέρασε ούτε μέρα του ενός μακριά από τον άλλον.

Αυτόν τον καιρό πάντως, η τραγουδίστρια είναι αφοσιωμένη στον νέο της ρόλο ως coach του Άγγελου Μπράτη για το λαμπερό σόου του J2US όπου συμμετέχει και όπου ακούει τα καλύτερα σχόλια για τις κοινές εμφανίσεις τους επί σκηνής.

Όσο για τον ρόλο της ως μητέρα, η Σαμπρίνα δείχνει να είναι πολύ περήφανη για τον νεαρό Βαγγέλη ο οποίος αποφεύγει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζουμε όμως πως είναι ένας κούκλος από τις φωτογραφίες που σπάνια ανεβάζει η περήφανη μαμά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved