Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης με έκανε να πιστέψω σε εμένα»
Showbiz

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης με έκανε να πιστέψω σε εμένα»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο και την τηλεόραση και κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του, την πανδημία αλλά και για τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Ο ρόλος του πατέρα είναι εύκολος;

Όχι. Δεν είναι καθόλου εύκολος. Αν και η μεγάλη μου κόρη είναι 28, τα πιτσιρίκια είναι μία άλλη γενιά ένα άλλο πράγμα, είναι μπορώ να σου πω πολύ πιο έξυπνα, πολύ πιο δραστήρια. Είναι άλλο πράγμα τελείως διαφορετικό. Επομένως θα σου έλεγα πως συνέχεια μαθαίνεις. Μπορώ να σου πω ότι κάνω και τα ίδια λάθη που έκανα με τη μεγάλη μου κόρη. Στην καθημερινότητα είναι θέμα με τις αντοχές που έχεις γιατί ξέρεις πρέπει να έχεις πολλές αντοχές. Είναι κάποιες στιγμές που φυσικό είναι να θέλεις να ηρεμήσεις.

Τα χρόνια της πανδημίας πώς τα περάσατε;

Υπέροχα, υπέροχα. Σε σχέση με άλλους ανθρώπους που ήταν εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους, εγώ έβγαινα έξω με τον σκύλο μου πέρναγα πολλές ώρες έξω με τα παιδιά. Ήταν πολύ ωραία. Έψαχνα να βρω πράγματα δηλαδή επειδή μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, μπορεί να βρω ένα παντζούρι και να το κάνω φωτιστικό, οτιδήποτε. Είναι η τρέλα μου αυτή. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ήρεμα γενικά και το χάρηκα.

Είχατε δηλώσει πως ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν εκείνος που έριξε φως στον δρόμο σας, εμπόδια συναντήσατε;

Εμπόδια συνάντησα πολλά με την καλή έννοια, εμπόδια. Ο Γιάννης Δαλιανίδης απλά με έκανε να πιστέψω σε εμένα. Διότι βλέποντας τον εαυτό μου για παράδειγμα στις αρχές, ήμουν ένα παιδί τελείως άβγαλτο. Ο Γιάννης με βοήθησε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο και να περάσω για να μπορέσω να ακολουθήσω το επάγγελμα. Ο Γιάννης μου δίδαξε πράγματα για το θέατρο. Μου έμαθε πολλά μπορώ να πω και πίσω από τις κάμερες και μπροστά από τις κάμερες. Μου έμαθε πολλά μυστικά. Ο Δαλιανίδης μου έμαθε να αγαπάω εμένα καταρχήν που είναι το πιο σημαντικό. Πέρα από το ότι ήταν ένας πολύ καλός δάσκαλος ήταν και ένας πολύ καλός φίλος. Τέτοιοι δεν υπάρχουν πια, δυστυχώς.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved