Τζένη Μελιτά: «Ο σύζυγός μου θα αγκαλιάσει ακόμα και το σφάλμα μου»
Showbiz

Τζένη Μελιτά: «Ο σύζυγός μου θα αγκαλιάσει ακόμα και το σφάλμα μου»

Η Τζένη Μελιτά είναι παρουσιάστρια με αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό της. Η ίδια μπορεί να έχει σπουδάσει Νομική, μετρά όμως αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πορείας, ενώ διατηρεί και την δική της στήλη σε γνωστό site. Εδώ και πολλά χρόνια είναι σε σχέση με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Η ίδια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Σπύρο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει αν σκέφτονται το επόμενο βήμα.

Εδώ και κάποια χρόνια, είστε ζευγάρι με το συνάδελφό σου Σπύρο Μαργαρίτη. Τι αγαπάς σε εκείνον;

Είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ενσυναίσθηση. Σε αντίθεση με μένα, που είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και δεν μου συγχωρώ τα λάθη, ο Σπύρος θα ακούσει, θα καταλάβει, θα κατανοήσει και θα αγκαλιάσει ακόμα και το σφάλμα μου, ακόμα και τη δυσκολία μου. Το λέω και συγκινούμαι. Όταν γνωριστήκαμε, μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Αμέσως μετά τον ρώτησα δύο πράγματα: αν μαγειρεύει και μου απάντησε θετικά και αν βλέπει ποδόσφαιρο και μου απάντησε αρνητικά. Τότε του είπα: «Έλα γρήγορα να τα φτιάξουμε.

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Οκτώ και πάμε στα εννέα.

Σκέφτεστε το επόμενο βήμα;

Για μας το επόμενο βήμα είναι το παιδί, όταν με το καλό έρθει, όχι ο γάμος απαραίτητα. Ουσιαστικά, είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. Ζούμε μαζί, τα κάνουμε όλα μαζί. Το είπα και στην εκπομπή, με αφορμή μια συζήτηση που είχαμε, πόσο άβολο είναι να ρωτούν τις γυναίκες πότε θα παντρευτούν και πότε θα κάνουν παιδιά. Είναι εξουθενωτικά κουραστικό για τη γυναίκα, τη βάζει σε νόρμες, να υιοθετήσει ρόλους που μπορεί να μην της ταιριάζουν. Θα πρέπει η καθεμιά να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, να μη ζει με πρέπει. Αυτό είναι πολύ βασικό να το τονίζουμε.

Ο δρόμος και η πορεία που εσύ θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου ποιοι είναι; Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

Θα ήθελα να κάνω αυτή την εκπομπή με τον Φώτη. Την έχουμε αγαπήσει πολύ. Αισθάνομαι ότι έχω φτάσει με τη δουλειά μου εκεί όπου θέλω να είμαι. Εύχομαι επίσης να έχω ασφάλεια στη σχέση και στα επαγγελματικά μου.

Φαντάζομαι, κι ένα παιδάκι...

Ναι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει. Σε δύο, έξι, πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το προβλέψω. Σίγουρα θέλω να είμαστε έτοιμοι και να το κάνουμε με πολλή αγάπη.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved