«Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»
Showbiz

«Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου μιας και ρωτήθηκε αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος, είπε στο αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα: « Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό»!

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη φημολογία αυτή που κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα ότι είναι έγκυος η τραγουδίστρια και τόνισε:

«Με την Ελένη έχω μια πολύ καλή σχέση. Αν ισχύει ότι είναι έγκυος, που το εύχομαι από καρδιάς, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν η ίδια θέλει και νιώθει – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της...»!

Και συνέχισε λέγοντας: « Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν είναι, μπράβο της»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Τον τελευταίο καιρό, έντονες είναι οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, η οποία τον τελευταίο καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει σταματήσει από το καλοκαίρι τις ζωντανές εμφανίσεις της και δεν έχει πραγματοποιήσει μάλιστα και καμία δημόσια έξοδο. Ωστόσο, στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες, οι οποίες και "αποθεώνονται" κάθε φορά από τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα πρόσφατα κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι της έγραψαν: «Έλα το μωρό έρχεται σιγά σιγά»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved