Τα νέα αγόρια των σίριαλ που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν θα σας εντυπωσιάσουν
Showbiz

Τα νέα αγόρια των σίριαλ που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν θα σας εντυπωσιάσουν

Αναμφίβολα η φετινή σεζόν φαίνεται ότι ανήκει στην ελληνική μυθοπλασία, καθώς τα σίριαλ έχουν κατακλύσει μετά από αρκετό καιρό τη μικρή οθόνη.

Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τα βράδια των τηλεθεατών να γεμίσουν με έρωτες, καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά και πολλά νέα αγόρια που είναι διατεθειμένα να μας αποδείξουν το ταλέντο τους αλλά και το πως ήρθαν για να μείνουν.

Σταύρος Τσουμάνης

Ο Σταύρος Tσουμάνης δικαίως θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ξεχωρίζοντάς φέτος στους «Παγιδευμένου?» όπου υποδύεται τον «Θοδωρή Μαρκέτο. Το 2014 ξεκίνησε να φοιτά στην δραματική σχολή «ΙΑΣΜΟΣ», ενώ τηλεοπτικά τον έχουμε δει στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και στη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα».

«Δεν ξέρω γιατί το επέλεξα, στην αρχή απλά μπήκα στη σχολή και πίστευα ότι θα κάτσω ένα μήνα και θα τα παρατήσω, αλλά μετά το πρώτο μάθημα ένιωσα σαν να είχα ερωτευτεί», έχει πει.

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Από το πρώτο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ως «Πέτρος Καρυστινός» μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικοί κοινού. Αν και νέος ηλικιακά έχει σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στο ελληνικό θέατρο, μετρώντας συμμετοχές σε αρκετές σειρές όπως στον «Έρωτα Μετά» και τις «Άγριες Μέλισσες».

«Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά, πίεσα μόνος μου τον εαυτό μου για να διαβάσω. Δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή όμως. Μετά τιςs Πανελλήνιες, πέρασα και στο Εθνικό. Δεν πίστευα ότι θα με πάρουν εκεί γι’ αυτό και πήγα έτσι άνετος», λέει τονίζοντας ότι στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται και με τη φωτογραφία.

Νίκος Λεκάκης

Μετά το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στις Άγριες Μέλισσες». φέτος υποδύεται τον «Άγη» στην καθημερινή σειρά του Alpha «Παράδεισος των κυριών», εισπράττοντας άκρως κολακευτικές κριτικές για την ερμηνεία του. Το 2015 αποφοίτησε από τη θεατρική Σχολή του θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και όπως δηλώνει η κινητήρια δύναμή του είναι η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι άνθρωποι που αγαπάει και τον αγαπούν. Αυτό που τον κάνει να θέλει να δημιουργεί κάθε μέρα είναι ο χρόνος, ο οποίος είναι όπως λέει, ότι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε.

Δημήτρης Δάρας

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στον «Σιωπηλό Δρόμο», ενώ φέτος κλέβει την παράσταση υποδυόμενος τον «Αθανάσιο» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος». Αν και ασχολείται χρόνια με το μπάσκετ, πάντα ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, έχοντας ως στόχο να κάνει τους γονείς του περήφανους.

Βασίλης Μίχας

Ως «Χρήστος· έκανε την εμφάνισή του στη «Γη της Ελιάς» στα τέλη της φετινής σεζόν, ωστόσο φέτος ο ρόλος του έχει δυναμώσει αισθητά. Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κυψέλη, προτού μπει στη ζωή του η υποκριτική σπούδασε προπονητική, ενώ ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ. Η «Επιστροφή», στο πλάι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Αντώνη Καρυστινού, ήταν η πρώτη του επαγγελματική δουλειά στην τηλεόραση. Ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που του έχουν συμβεί, ήταν όταν βρέθηκε στη... φυλακή για μία μέρα, όταν ήταν μοντέλο στην Κίνα.

Γιώργος Κοσκορέλλας

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Γιώργος για ίο ότι φέτος υποδύεται τον τηλεοπτικό γιο της Ζέτας Δούκα -Αλέξη» στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη». Αν και απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η υποκριτική για εκείνον ήταν μονόδρομος. Αξίζει να αναφέρουμε πως τηλεοπτικά τον έχουμε δει στους «Συμμαθητές· και στην «Επιστροφή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved