Πέτρος Λαγούτης: Ο ρόλος στους Παγιδευμένους και η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: Ο ρόλος στους Παγιδευμένους και η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά

Ο Πέτρος Λαγούτης σε κάθε του συνέντευξη είναι αποκαλυπτικός και δεν διστάζει να «ανοίξει» την καρδιά του και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και για την παράσταση που ετοιμάζει με τίτλο, «Τέλειοι Ξένοι».

Πώς βλέπετε την τηλεοπτική πραγματικότητα. Προφανώς σας χαροποιεί το γεγονός ότι πλέον γίνονται δουλειές...

Φυσικά και με χαροποιεί, αλλά δεν σας κρύβω ότι ο αριθμός των σίριαλ φέτος είναι λίγο υπερβολικός. Αν η αγορά μπορεί να το στηρίξει όλο αυτό, είναι οκέι. Αν αποδειχτεί όμως ότι αδυνατεί να το στηρίξει, θα πρέπει να υπάρξει ένα μέτρο για να μην πάθουμε αυτά που είχαμε πάθει και παλιότερα. Τόσες πολλές σειρές πρέπει να έχουμε να δούμε από το 2007-2008 και μετά ήρθε η καταιγίδα. Ας μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο. Το καλό είναι ότι πολλές σειρές φέτος φαίνεται να είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεχτες. Και αυτό είναι ελπιδοφόρο, διότι το κοινό πλέον έχει πληθώρα επιλογών μέσα από τις πλατφόρμες. Αν θέλει λοιπόν η ελεύθερη τηλεόραση να παραμείνει ανταγωνιστική, πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο και αυτό έχει συμβεί σε κάποιες σειρές.

Θεατρικά τι κάνετε;

Θα είμαστε στο θέατρο Αθηνά, στους «Τέλειους ξένους», μια παράσταση που τη σκηνοθετώ εγώ με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Εγώ παίζω κιόλας μαζί με τη Μυρτώ Αλικάκη, την Ντάνη Γιαννακοπούλου, τον Δημήτρη Λιόλιο, την Κατερίνα Μισιχρόνη, τον Δημήτρη Ξανθόπουλο, τον Γιώργο Χρανιώτη και η μικρή Λυδία Σγουράκη. Η σκηνοθεσία είναι ένα καινούργιο εγχείρημα για εμένα. Είναι ένα πολύ ωραίο στοίχημα και ήδη αισθάνομαι κερδισμένος. Ελπίζω η παράσταση να ικανοποιήσει και τις προσδοκίες του κόσμου. Νομίζω ότι όσοι έχουν δει το έργο στην κινηματογραφική του εκδοχή -είτε την ιταλική είτε τη γαλλική-το έχουν αγαπήσει και ελπίζω να πετύχουμε το ίδιο και στο θέατρο. Βέβαια, ήταν άλλοι οι κώδικες που έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, δεν κάνουμε σινεμά τώρα. Είχε πολύ ενδιαφέρον αυτή η διαδρομή. Χαίρομαι διότι όλοι οι συντελεστές, από τον παραγωγό μας, τον Θοδωρή Μαροσούλη, την Ελεονώρα Μελέτη, που έκανε τη μετάφραση, μέχρι όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, είναι οι τέλειοι συνεργάτες! Τον Ιανουάριο μάλλον θα δούμε και τον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ».

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved