Γιώργος Καράβας: Έγινε 40 ετών και η σύζυγός του, Ραφαέλα του ευχήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο
Showbiz

Γιώργος Καράβας: Έγινε 40 ετών και η σύζυγός του, Ραφαέλα του ευχήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού ανήκουν στα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είναι ερωτευμένα και δεν διστάζουν να το δείξουν δημόσια ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η χθεσινή ημέρα (21/10) ήταν ιδιαίτερη για τον κριτή του GNTM, καθώς είχε γενέθλια και από τις πρώτες πρωινές ώρες, τόσο συγγενείς και φίλοι, όσο και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν «Χρόνια Πολλά».



Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ο 40χρονος πλέον Γιώργος Καράβας ήταν και αυτή της γυναίκας του, η οποία με μία τρυφερή ανάρτηση, μας έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο αγαπημένοι είναι.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ραφαέλα Ψαρρού δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία τους από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν στην Κύθνο. Στο στιγμιότυπο, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί με φόντο μία παραλία.

«Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου» έγραψε η Ραφαέλα Ψαρρού στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη είναι παντρεμένοι 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved