Δανάη Μπάρκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το Σαββατοκύριακό της στους Παξούς!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το Σαββατοκύριακό της στους Παξούς!

Η Δανάη Μπάρκα, αυτό το Σαββατοκύριακο πέρασε υπέροχα, μιας και ταξίδεψε με την παρέα της μέχρι τους Παξούς και οι εικόνες που συνάντησε, την έκαναν να αγαπήσει την Ελλάδα λιγάκι περισσότερο. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο νέες παρουσιάστριες που εδώ και δυο σεζόν το κοινό στηρίζει φανατικά, μιας και την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της "Πάμε Δανάη"!

Η Δανάη Μπάρκα αγαπάει πολύ τη δουλειά της και είναι τελειομανής ενώ παράλληλα αυτό που λατρεύει είναι το όταν έχει χρόνο να πραγματοποιεί μερικές εκδρομές και ταξίδια εντός Ελλάδος ή εκτός συνόρων, ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο που έχει στην διάθεσή της.

Αυτήν την φορά, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να περάσει τις δυο μέρες που είχε ελεύθερες από τη δουλειά της, εκείνες του Σαββατοκύριακου, στους μαγευτικούς Παξούς και όπως μας ενημέρωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρασε υπέροχα. Φυσικά, μοιράστηκε με όλους της τους διαδικτυακούς φίλους μερικές εικόνες που την μάγεψαν, λέγοντας ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί και πάλι το νησί.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

"Παξοί ωσάν λουλούδι 🌸

Ξύπνησα,και κάτω απ το παράθυρο μου υπήρχε αυτή η βουκαμβίλια.
Μπορεί το ίδιο λουλούδι να υπάρχει παντού όμως σε κάθε μέρος,σε κάθε τόπο,σε κάθε σπίτι έχει εντελώς διαφορετική ενέργεια και χάρη.

Σήμερα με έκανε να χαμογελάσω ένα απλό λουλουδάκι που καθόταν εκεί και μάζευε ήλιο και οξυγόνο.


Μετά χαμογέλασα με τον κυριο Παναγιώτη που ζει εδώ και ήπιαμε καφέ ενώ μας έλεγε όλες τις ιστορίες του νησιού-χαιρετώντας όλους γύρω μας με τα μάτια του να γυαλίζουν από χαρά κι ευγένεια- και αναλύοντας την αλλαγή των ανθρώπων ανά τα χρόνια.

Η μνήμη αυτης της εικόνας με γέμισε ομορφη ενέργεια και καλή διάθεση. Η ευγένεια των ανθρώπων εδώ,τα λουλούδια,οι ελιές,η θάλασσα με έκαναν να λέω για άλλη μια φορά «ευχαριστώ που υπάρχω» και που με έμαθαν να είμαι ευγνώμων με ο,τι έχω και με όποιον γνωρίζω.

Γι άλλη μια φορά ένιωσα τυχερή που τυχαία γεννήθηκα σ αυτή την χώρα κι έχω την ευκαιρία να βλέπω μερη όπως οι Παξοί,γεμάτους χρώματα και μυρωδιές.

Άραγε,θα καταλάβουμε όλοι μας ποτέ πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η απλότητα; Ή απλά θα μας παίρνει η φυγόκεντρος της καθημερινότητας και θα τρωγόμαστε με τα ρούχα μας μέχρι απλά να έρθει η στιγμή που θα φύγουμε απ αυτή τη γη;


Σήμερα,σας προτείνω να ανοίξετε το παράθυρο σας,να κοιτάξετε τον ουρανό και να κάνετε μια ωραία σκέψη.
Οποιαδήποτε και οτιδήποτε.
Αρκεί να θυμηθείτε το ποσό τυχεροί είμαστε που ζούμε 🤍"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved