Η πρώτη αιχμηρή ανάρτηση της Καινούργιου μετά τον «πόλεμο» με τη Σοφία Μουτίδου - «Πολλά σκουπίδια»
Showbiz

Η πρώτη αιχμηρή ανάρτηση της Καινούργιου μετά τον «πόλεμο» με τη Σοφία Μουτίδου - «Πολλά σκουπίδια»

Από το βράδυ του Σαββάτου (22/10) ξέσπασε μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Καινούργιου και την Σοφία Μουτίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, γράφοντας τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει».

Η ανάρτηση αυτή έφτασε στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται αρκετά, κάνοντάς την να δώσει την δική της απάντηση.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έκανε ένα βίντεο που την «κατακεραύνωνε», χωρίς όμως να δώσει περισσότερη έκταση η παρουσιάστρια. Ωστόσο πριν λίγη ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία προκαλεί ερωτήματα για το που πηγαίνει.

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε στην gallery την ανάρτηση της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved