Lana Del Ray: Όταν η γοητεία και οι καμπύλες δεν μετρούνται στη ζυγαριά! Αυτή είναι η νέα της εικόνα
Showbiz

Lana Del Ray: Όταν η γοητεία και οι καμπύλες δεν μετρούνται στη ζυγαριά! Αυτή είναι η νέα της εικόνα

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της αλλά η Lana Del Ray ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις γυναικών που ο «σεβασμός στο σώμα» είναι κανόνας.

Κι έτσι πρέπει να είναι για όλες μας γιατί ακόμη κι όταν παίρνουμε ή χάνουμε κιλά και ξαφνικά γινόμαστε «βορά» σχολίων, η απάντηση θα πρέπει να είναι σαν αυτή που δίνει η τραγουδίστρια!

Αυτοπεποίθηση, σεβασμός και η ζωή είναι ωραία για να αναλωνόμαστε σε… ζυγαριές! Ναι, είναι γεγονός πως η αγαπημένη όλων μας τραγουδίστρια πήρε κιλά και μάλιστα αρκετά, όχι 10 ούτε 20 αλλά 34 και;

Η ίδια απαθανατίζεται με αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα που πολλές γυναίκες αρνούνται να κάνουν όταν νιώθουν πως έχουν πάρει κιλά!

Έχει λατρέψει τις καμπύλες της και η ομορφιά της δεν μετριέται σε καμία ζυγαριά!

Σύμφωνα με τη σελίδα skinnyscoop.com η Lana Del Ray όταν τη γνωρίσαμε ζύγιζε μόλις 55 κιλά με ύψος 1.70, από το 2020 και μετά όμως ξεκίνησε να αποκτά ένα πιο χυμώδες κορμί το οποίο σήμερα ξεπερνά τα 80 κιλά.

Φημολογείται πως έχει πάρει 34 κιλά, κάτι που όμως φαντάζει υπερβολικό καθώς κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες της απλά βλέπει ένα χυμώδες κορίτσι που παραμένει όμορφο και φρέσκο.

Δες φωτογραφίες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved