Κατερίνα Καραβάτου: Το μεσημεριανό της γεύμα με ελάχιστες θερμίδες και άκρως χορταστικό
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Το μεσημεριανό της γεύμα με ελάχιστες θερμίδες και άκρως χορταστικό

Όσα χρόνια γνωρίζουμε την Κατερίνα Καραβάτου δεν την έχουμε δει ποτέ να ξεφεύγει σε κιλά.

Φυσικά και απόλαυσε το έπακρο τις δυο της εγκυμοσύνες κατά τις οποίες πήρε πάνω από δέκα κιλά, ωστόσο με συστηματική διατροφή και άσκηση κατάφερε σχετικά γρήγορα να τα χάσει.

Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς να στερείται να τίποτα.

Πρόσφατα μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε με τους followers της ένα απίθανο μεσημεριανό πιάτο με ελάχιστες θερμίδες και άκρως χορταστικό. Αυτό δεν είναι άλλο από την κλασσική και παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα.

Η Κατερίνα, όπως θα δεις και στη φωτογραφία, έβαλε μέσα ντοματίνια, αγγούρι, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, μαϊντανό και φέτα.

«Δεν αγχώθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 6 από τα 12-13 που είχα πάρει συνολικά. Μετά τους 11 επόμενους μήνες που θήλαζα έβαλα άλλα 2-3. Όταν σταμάτησα το θηλασμό άρχισε να επανέρχεται το σώμα μου σιγά-σιγά, να φεύγουν τα κιλά και να 'μαζεύω'. Όχι ακριβώς με δίαιτα, γιατί δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε αυστηρές δίαιτες, αλλά μπορώ να πειθαρχήσω σε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής και νομίζω ότι το έκανα”, έχει πει η ίδια σε δηλώσεις της, αποκαλύπτοντας το μυστικό αδυνατίσματος που την έκανε αγνώριστη μέσα σε μόλις 2,5 μήνες.

Ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, στο οποίο εξέχουσα θέση έχουν τα λαχανικά, τα φρούτα και το λευκό κρέας η Κατερίνα πάντα καταφέρνει να διατηρεί μια σούπερ αδύνατη σιλουέτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved