Κατερίνα Καινούργιου: Η απίθανη διακόσμηση, ο κρυφός φωτισμός και η ονειρεμένη βεράντα
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Η απίθανη διακόσμηση, ο κρυφός φωτισμός και η ονειρεμένη βεράντα

Λίγο πριν το καλοκαίρι μετακόμισε στο νέο της σπίτι η Κατερίνα Καινούργιου κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια ήθελε να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της και το βήμα της μετακόμισης ήταν η αρχή που ήθελε.

Έτσι λοιπόν, όπως η ίδια είχε πει, άφησε πίσω της το «σκοτεινό» διαμέρισμα των βορίων προαστείων και επέλεξε ένα νέο διαμέρισμα που «βλέπει» το κέντρο της Αθήνας.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει η ίδια.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοιράζεται φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της ενώ αυτή που έχει ανεβάσει με την ίδια να ποζάρει στη βεράντα είναι ονειρική!

Τα χρώματα που έχει επιλέξει είναι γήινα με το πιο έντονο από αυτά να είναι η απόχρωση του σάπιου μήλου. Όσο για τη διακόσμηση; Απίθανη με το στιλ της να «μιλάει» σε κάθε γωνιά. Η Κατερίνα έχει επιλέξει ιδιαίτερα αντικείμενα, κρυφό φωτισμό ενώ εντυπωσιάζει ο πίνακας με το πρόσωπό της.

Φυσικά «παράδεισος» είναι το δωμάτιο με τα ρούχα και τα παπούτσια της ενώ τα ξύλινα πατώματα προσφέρουν ζεστασιά σε όλους τους χώρους!

Δες το σπίτι της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved