Βάσω Λασκαράκη: Τα διατροφικά μυστικά και ο τρόπος που δεν παίρνει κιλά κόβοντας δυο τροφές
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Τα διατροφικά μυστικά και ο τρόπος που δεν παίρνει κιλά κόβοντας δυο τροφές

Μπορεί κατά το παρελθόν η Βάσω Λασκαράκη να είχε κάποια περιττά κιλάκια, τα οποία ενδεχομένως την ενοχλούσαν και ήθελε να χάσει πλέον όμως ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή.

Η Βάσω Λασκαράκη διαθέτει μεσογειακή σιλουέτα και καμπύλες ζηλευτές, τις οποίες διατηρεί με ισορροπημένη διατροφή και ειδική άσκηση.

Ποια είναι τα μυστικά της διατροφή της και παραμένει πάντα στα κιλά της;

Όπως έχει εξηγήσει σε συνέντευξή της, στο περιοδικό «ΟΚ» ένα από τα μυστικά της είναι η γυμναστική.

Κάνει personal και έχει δει μεγάλη αλλαγή στο σώμα της παραμένοντας σταθερά στα 53-55 κιλά.

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις δυο τροφές που έχει βγάλει από τη διατροφή της, η ίδια έχει πει:

«Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved