Ελένη Μενεγάκη: Γίνεται 53 χρονών και έτσι θα περάσει τα γενέθλιά της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Γίνεται 53 χρονών και έτσι θα περάσει τα γενέθλιά της!

Η Ελένη Μενεγάκη αύριο, 29 Οκτωβρίου έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 53 χρονών! Πώς όμως θα τα γιορτάσει;

H παρουσιάστρια ουδέποτε έκρυψε την ηλικία της και γιατί να την κρύψει άλλωστε… αφού στα 53 της χρόνια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια στο παρελθόν στον αέρα της εκπομπής της, είχε πει: «Μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου «τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…». Και του έλεγα «γιατί; πόσο καιρό θα μείνω στην τηλεόραση;»» και να που τα χρόνια πέρασαν και...η Ελένη πια κλείνει τα 53!

Η Ελένη μεγαλώνει και σίγουρα αυτό δεν την φοβίζει, αφού στα 53 της είναι πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ!

Πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της είχε αποκαλύψει στις 24 Οκτωβρίου που ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος είχε γενέθλια, μαζεύτηκε όλη η οικογένεια στο σπίτι και η μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου μαγείρεψε και έφτιαξε και πίτα, που αρέσει στην κόρη της, Ελένη!

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ήρθε η μάνα μου για τα γενέθλια του αδερφού μου. Δεν μπορεί μία τέτοια μέρα να είμαστε χώρια. Τα γενέθλια του αδερφού μου ήρθαν, τα δικά μου έρχονται… οπότε η μάνα μου με ρώτησε τι να φτιάξω και έφτιαξε πίτα γιατί εμείς δεν ανοίγουμε φύλλο…» και αποκάλυψε ότι ανήμερα των γενεθλίων της δεν θα τα γιορτάσει με τη μαμά της, την κυρία Ζέτα….

Όσο για το πώς θα περάσει τα γενέθλιά της;

Η Ελένη αυτή την ιδιαίτερη μέρα θέλει να τη γιορτάζει πάντα με τον άνθρωπό της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της κάνοντας ένα υπέροχο τραπέζι… και πόσο μάλλον που φέτος "πέφτει" και τριήμερο, αφού η εκπομπή της, σήμερα 28η Οκτωβρίου δεν προβάλλεται και ακολουθεί ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και έχει στη διάθεσή της να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, είτε αποδράσει στα Άχλα ή σε κάποιο άλλο μέρος είτε όχι!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved