Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Κανείς δεν πίστευε πως το Καφέ της Χαράς θα έκανε τέτοια επιτυχία»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Κανείς δεν πίστευε πως το Καφέ της Χαράς θα έκανε τέτοια επιτυχία»

Τα σίριαλ φέτος είναι πολλά και κάποια δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμφωνεί πως επηρεάζονται αρκετά οι ηθοποιοί.

«Φυσικά και πλήττονται οι ηθοποιοί, καθώς δεσμεύεις μια ολόκληρη χρονιά και δεν ξέρεις αν θα έχεις δουλειά όλο τον χρόνο. Ξαφνικά, αν δεν πάει καλά το σίριαλ, το βάζουν πρωινή ώρα και μετά το κόβουν εντελώς. Δεν έχουμε ένα μέτρο, αυτό είναι το πρόβλημα... Γίνεται ένα σίριαλ επιτυχία, σαν τις “Άγριες μέλισσες”, και την επόμενη χρονιά θα γίνουν τρία-τέσσερα που πάνε να πετύχουν το ίδιο πράγμα. Έχουν έλλειψη φαντασίας και πρωτοβουλίας. Λίγες είναι οι σειρές που πρωτοτύπησαν», τονίζει και γυρίζει στο παρελθόν, όταν κανείς δεν πίστευε πως το «Καφέ της Χαράς», θα έκανε μεγάλη επιτυχία.

«Είχαμε αντιδράσεις τότε. Έλεγαν: “Ποιον ενδιαφέρει μια σειρά σε χωριό;”, όταν είχαν μάθει στα σαλόνια. Μετά ήρθε το “Παρά πέντε” και έλεγαν πώς θα πετύχει μια σειρά χωρίς ερωτική ιστορία. Και πέτυχαν και τα δύο. Δεν έχουν φαντασία οι άνθρωποι που αποφασίζουν και ρυθμίζουν τα προγράμματα στα κανάλια. Ο,τι είναι καλό έχει απήχηση στο κοινό. Αυτό δείχνει η ιστορία», λέει στο Secret.

Στο «Μαύρο ρόδο» τού προτάθηκαν και άλλοι ρόλοι, όμως «ο μπαμπάς Λευτέρης Βελιώτης ήταν ο πιο low profile χαρακτήρας του σεναρίου».

Όσο για την αντίδρασή του ως πατέρας της Ελισάβετ, δηλώνει πως έτσι θα αντιδρούσε και στην πραγματική ζωή αν κάποια από τις δύο κόρες του ακολουθούσε τον μοναχισμό.

«Ομολογώ ότι θα προσπαθούσα να την αποτρέψω με κάθε τρόπο, όχι με απαγόρευση, αλλά δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Σε άλλα θα έλεγα ΟΚ, ας τα κάνει. Εκεί θα με πλήγωνε και θα αντιδρούσα», παραδέχεται.

Η συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς είναι άψογη, κάτι αρκετά σημαντικό για εκείνον.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ δουλειά χωρίς ωραίο κλίμα. Βασικό πολύ για μένα. Χαίρομαι που έχουμε νέα και ταλαντούχα παιδιά και έχουν αντίληψη λες και είναι χρόνια στον χώρο. Υπάρχει και μια δυσκολία, καθώς οι μοναχές έχουν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Τα παίδεψε λίγο αυτό τα κορίτσια», εξηγεί, ενώ όσον αφορά το μέλλον-της τηλεοπτικής του κόρης, Ελισάβετ, αποκαλύπτει ότι «ο πατέρας θα διαπιστώσει πως υπάρχει και κάτι άλλο στη ζωή της, που δεν το γνωρίζει, και ψάχνει να βρει τι ακριβώς συνέβη όταν ήταν μικρή. Δεν ήξερε για την απόπειρα βιασμού...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved