Μπεζάν- Παππάς: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την μικρή Χριστίνα- Περήφανοι γονείς!
Showbiz

Μπεζάν- Παππάς: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την μικρή Χριστίνα- Περήφανοι γονείς!

Η Άννα Μπεζάν σε μόλις λίγες μέρες είδε την ολοκληρωτική ευτυχία να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια της, μιας και με την γέννηση της κόρης της, η ζωή της άλλαξε ριζικά και πλέον απολαμβάνει τον νέο της ρόλο. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παππάς που έχει γίνει πλέον ένας γλυκύτατος μπαμπάς!

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και πριν από μερικές μέρες έζησαν το θαύμα, μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους την μικρή τους πριγκίπισσα.

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, η Άννα Μπεζάν δημοσιεύει συνέχεια στιγμιότυπα και βίντεο από την νέα της καθημερινότητα με την κορούλα της, στην οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, είχε απαθανατίσει την μικρούλα να φωτογραφίζεται με τον μπαμπά της, ο οποίος και πολύ προσεκτικά την κρατούσε στην αγκαλιά του και της έδινε ένα πολύ γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Σήμερα (26-10) ο Δημήτρης Παππάς είχε την ονομαστική του γιορτή και ήδη από το προηγούμενο βράδυ, το ζευγάρι μαζί με την Χριστίνα Παππά, διοργάνωσαν ένα υπέροχο δείπνο και μάλιστα από την αγκαλιά τους δεν έλειπε και το νεογέννητο μωράκι. Οι τρεις τους έβγαλαν και δημοσίευσαν σε story την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η Άννα Μπεζάν ευχήθηκε στον σύντροφό της με μια από τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν μαζί!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved