Γιώργος Τσαλίκης- Δώρα Δημητροπούλου: Γιόρτασαν την επέτειο για τα 20 χρόνια από τον γάμο τους!
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης- Δώρα Δημητροπούλου: Γιόρτασαν την επέτειο για τα 20 χρόνια από τον γάμο τους!

Ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, έκλεισαν σήμερα (27-10) 20 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν με τον πιο υπέροχο τρόπο και με μια τούρτα υπερπαραγωγή. 

Ο τραγουδιστής λατρεύει την δουλειά του αλλά το Α και το Ω στη ζωή του είναι η οικογένειά του, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει από την πρώτη μέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα, όχι μόνο από την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τους τρεις γιούς τους, αλλά και από τα κοινά τους στιγμιότυπα, που μπορούμε να δούμε με μια πολύ πρόχειρη ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Από εχθές το βράδυ (26-10) οι δυο τους γιόρτασαν με τον πιο υπέροχο τρόπο την 20η επέτειο του γάμου τους, παρέα με αγαπημένους φίλους. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του επέλεξαν να σβήσουν και μια τέλεια τούρτα, η οποία έγραφε πάνω "Αληθινή ιστορία αγάπης... Γιώργος Δώρα"

Η σύζυγός του επίσης δημοσίευσε μερικές εικόνες και έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Αν η αγάπη είχε όνομα ... Σίγουρα θα είχε μέσα και τα αρχικά μας ... 20 χρόνια γάμου♥️"

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης:

https://www.instagram.com/p/CkNRag3qcV2

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δώρα Δημητροπούλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved