Άρης Τσάπης: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» - Η αναγγελία γάμου
Showbiz

Άρης Τσάπης: Παντρεύεται ο «Θανάσης» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» - Η αναγγελία γάμου

Ο Άρης Τσάπης παντρεύεται με την σύντροφό του, Ειρήνη δύο χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους.

Τον Άρη Τσάπη τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένη Μαζί», εκεί όπου είχε υποδυθεί τον μεσαίο γιο της οικογένειας των Μαυροτσούκαλων, Θανάση!

«Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία.

Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαίρια στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη.

Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017.

Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη», είχε πει σε συνέντευξή του.

Το ζευγάρι παντρεύεται και δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του στην Espresso:

«Ο Αριστείδης Τσάπης του Λιγκόρ και της Μαργαρίτας, το γένος Ζίου, που γεννήθηκε στην Αυλώνα Αλβανίας και κατοικεί στη Νέα Ιωνία και η Ειρήνη Ξυπνητού του Θεοδώρου και της Σταματίνας, το γένος Κουκάκη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Νέα Ιωνία, πρόκειται να παντρευτούν στον Πειραιά».

Διαβάστε επίσης:

Άρης Τσάπης: Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» εργάζεται σε ταβέρνα– Απαντά στα αρνητικά σχόλια

Άρης Τσάπης: Δείτε τον ενός έτους γιο του Θανάση από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved