Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η συνεργασία με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα και η αναγνωρισιμότητα
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η συνεργασία με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα και η αναγνωρισιμότητα

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η αγαπημένη Αργυρώ του Σασμού ή κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο για το πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

Για την καλλιτεχνική συνάντηση που έχει στο μυαλό της με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα, ποια είναι τα θετικά και αρνητικά που έφερε στη ζωή της η αναγνωρισιμότητα αλλά και για το πώς είναι η προσωπική της ζωή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.



Η ανογνωρισιμότητα τι θετικό και τι αρνητικό έφερε στη ζωή σου;

«Έχει φέρει πολλά θετικά, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Όπως ανέφερα, έχω περισσότερες επιλογές γιατί έχω και περισσότερες προτάσεις - αυτά πάνε πακέτο. Φυσικά, τα αρνητικά είναι πολύ λιγότερα. Καμιά φορά προσωπικά πιέζομαι όταν με αναγνωρίζει ο κόσμος. Αν περνάω μια ημέρα από εκείνες που περνάμε όλοι και δεν θέλουμε να μιλήσουμε σε κανέναν, νιώθω την υποχρέωση να μιλήσω με ανθρώπους που με προσεγγίζουν επειδή με αναγνωρίζουν. Είναι πολύ τιμητικό βέβαια, αλλά οι ιδιωτικές μου στιγμές, το να είμαι ξένη στην πόλη, μου λείπουν. Ακόμα κι αν δεν μου μιλήσουν, το καταλαβαίνω, αισθάνομαι βλέμματα καρφωμένα πάνω μου».

Νιώθεις πως όταν είσαι εκτός σπιτιού, πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά;

«Στην αρχή ένιωθα πολύ έντονα την πίεση του πρέπει, τώρα όχι και τόσο. Είμαι πιο ειλικρινής και με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να προσποιούμαι. Αν δεν έχω καλή διάθεση, θα συνομιλήσουμε μεν, αλλά σύντομα, ή μπορεί να αρνηθώ να βγάλω μια φωτογραφία».

Στα καλλιτεχνικά σου όνειρα συναντιέσαι με το σύντροφό σου, Θανάση Τότσικα;

«Συναντιόμαστε Έχουμε κάποιες ιδέες και εύχομαι να υλοποιηθούν. Έχουμε συνεργαστεί μόνο μία φορά, στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος». Εγώ έπαιζα, ο Θανάσης έκανε το μοντάζ, αλλά ήταν δύο εντελώς διαφορετικά πόστα, δεν συναντιόμασταν ποτέ στη δουλειά».

Θα ήθελες να συνεργαστείτε πιο άμεσα

«Φυσικά και θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει. Δεν το εύχομαι απλώς, το επιδιώκω κιόλας. Και οι δύο το επιδιώκουμε, είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση».

Στην ομάδα που επιθυμείς να δημιουργηθεί περιλαμβάνεις και τον Θανάση; «Ναι!»

Σε γενικές γραμμές, θα έλεγες ότι είσαι σε μια καλή, ισορροπημένη φάση της ζωής σου;

«Δύσκολη ερώτηση και πιο δύσκολη η απάντηση. Θέλει δουλειά η προσωπική ισορροπία, ακόμα κι αν όλα δείχνουν τέλεια. Ζούμε άλλωστε σε μια εποχή που δεν είναι εύκολο να νιώθουμε καλά όταν συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας. Με επηρεάζουν όσα βιώνουμε ως κοινωνία. Τα πράγματα δεν είναι καλά στον κόσμο και δεν μπορώ να ζω στο δικό μου, ροζ σύννεφο».

Παίζεις όμως σε μια σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση και είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή.

«Ισχύουν και τα δυο και είμαι ευγνώμων. Δεν μου λείπε κάτι. Δεν σταματώ όμως να δουλεύω με τον εαυτό μου, με τις ανησυχίες και τους φόβους μου», εξομολογογείται η ηθοποιός στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν έχω γίνει καθόλου Αργυρώ, είμαι η Χριστίνα»

Σασμός spoiler – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Θα αργήσουμε να δούμε τη σύνδεση του Αστέρη με το μωρό»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Βαρύ πένθος για την Αργυρώ του Σασμού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved