Μανώλης Κονταρός: «Στα χειρότερα μου, στα κάτω μου με αγκάλιασαν και με στήριξαν όλοι»
Showbiz

Μανώλης Κονταρός: «Στα χειρότερα μου, στα κάτω μου με αγκάλιασαν και με στήριξαν όλοι»

Ο Μανώλης Κονταρός μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τα τραγούδια του και μας έχει ταξιδέψει όσο κανένας μέσα από την κρητική παράδοση.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 17 χρόνων αφού προέρχεται από βαθιές παραδοσιακές ρίζες όσον αφορά στην κρητική φιλοξενία και στο τραγούδι. Όπως λέει στο «Λοιπόν» έκανε αυτό ακριβώς που αγαπούσε και κυνήγησε το όνειρό του.

Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι που μιλάει στην ψυχή σας;

«Μου αρέσουν πολλά τραγούδια και το κάθε τραγούδι μιλάει στην ψυχή ανάλογα με το πώς είσαι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Δεν θα ήθελα να πω κάποιο τραγούδι συγκεκριμένα»

Θα ήθελα να μου πείτε για το τραγούδι «Σ’ αγαπάω αλλά» το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία. Ο στίχος «Σ’ αγαπάω αλλά δε σηκώνω και πολλά ό,τι θέλεις να πεις πρέπει να ‘σαι ειλικρινής» ισχύει και στην ζωή σας;

«Πρόκειται για ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που ο Πέτρος μου έδωσε αυτό το φανταστικό τραγούδι και είναι νομίζω σαν να διάβασε το χαρακτήρα του Κονταρού και έβγαλε και τους στίχους. Με αντιπροσωπεύει κατά πολύ αυτό το τραγούδι, σαν στάση ζωής»

Απεχθάνεστε το ψέμα;

«Δεν μπορώ ούτε λέω ψέματα γενικά στη ζωή μου αλλά και ανθρώπους που καταλαβαίνω ότι μου λένε ψέματα τους θεωρώ πολύ λίγους και μου είναι αδιάφοροι. Ακόμη και κοντά μου να είναι για κάποιους λόγους, μου είναι αδιάφοροι».

Είστε η απόδειξη πως εμείς οι άνθρωποι έχουμε τεράστια δύναμη ψυχής αλλά ίσως και να μην το γνωρίζουμε. Τι λέτε γενικά σε όσους τα παρατάνε στην πρώτη δυσκολία;

«Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του μία τεράστια δύναμη που δεν το γνωρίζει ούτε αυτός ο ίδιος είναι απλά είναι πολύ σημαντικό όταν τότε είχε κάτι δύσκολο στη ζωή να του δοθεί η ευκαιρία να το καταλάβει γιατί έχει αυτή τη δύναμη το να παραμείνει στη ζωή είναι το πρώτο και αφού λοιπόν παραμείνει στη ζωή. Τον πρώτο λόγο με τα έχει ο στενός του κύκλος, ο οικογενειακός και ο φιλικός να το στηρίξουν, να του δείξουν ότι είναι παρών, ότι είναι δυνατός. Δυστυχώς καμιά φορά έχουμε δει και περιπτώσεις που όταν κάποιος είναι στα κάτω του τον ξεχνάνε όλοι και αυτό είναι το χειρότερο. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός στη ζωή μου. Στα χειρότερα μου, στα κάτω μου με αγκάλιασαν και με στήριξαν όλοι οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved