Μανώλης Κονταρός: Η σχέση με Βανδή Μπισμπίκη και η κουμπαριά που δεν γνωρίζαμε
Showbiz

Μανώλης Κονταρός: Η σχέση με Βανδή Μπισμπίκη και η κουμπαριά που δεν γνωρίζαμε

Ο Μανώλης Κονταρός μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τα τραγούδια του και μας έχει ταξιδέψει όσο κανένας μέσα από την κρητική παράδοση.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Λοιπόν αποκαλύπτει αν τα παιδιά του έχουν σχέση με τη μουσική αλλά και για τη σχέση του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Στα παιδιά σας αρέσει η παραδοσιακή μουσική;

«Βεβαίως και τους αρέσει και χορεύουνε και τραγουδάνε».

Θα θέλατε να ασχοληθούν με το τραγούδι;

«Από μικρή ηλικία τους είχα πει ότι θα κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπούν και αυτό που έχουν ονειρευτεί. Δεν τους έχω προσανατολίσει προς κάποια κατεύθυνση».

Θα ήθελα να μου πείτε και για την ιδιαίτερη σχέση που έχετε με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ήσασταν και στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η κυρία Μπακογιάννη έχει βαφτίσει το παιδί σας.

«Ναι την κόρη μου, την Άννα. Τον παππού Μητσοτάκη τον λάτρευα, τον θαύμαζα όπως εκατομμύρια Έλληνες. Είχαμε στενή σχέση και έτσι ήρθε και η σχέση με τα παιδιά και μου βάφτισε την κόρη μου η Ντόρα».

Ετοιμάζετε κάποια δουλειά δισκογραφικά;

«Ναι ετοιμάζω και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα κάτι θα βγει. Τώρα που ηρεμήσαμε λίγο από την καλοκαιρινή πίεση ασχολούμαι περισσότερο με αυτό και κάτι θα φτιάξουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει πριν από τις γιορτές».

Τελικά θα είστε ο κουμπάρος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη;

«Για την ώρα κρατήστε ότι είμαστε καλοί φίλοι και ότι με τιμούν με την φιλία τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved