Σωτήρης Πολύζος: «Με τη Μιμή Ντενίση νιώθω σαν να είμαστε και σήμερα παντρεμένοι»
Showbiz

Σωτήρης Πολύζος: «Με τη Μιμή Ντενίση νιώθω σαν να είμαστε και σήμερα παντρεμένοι»

Για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Μιμή Ντενίση αλλά και την κόρη της, Μαριτίνα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σωτήρης Πολύζος μέσα από μια τρυφερή εξομολόγηση.

Κεφάλαιο Μιμή Ντενίση - Η γνωριμία σας;

«Η γνωριμία μας ήταν πολύ επεισοδιακή. Μαθαίνω ότι κάνει διακοπές στην Σκόπελο και τηλεφώνησα εκεί που ήταν, μίλησα κάποια στιγμή μαζί της. θυμάμαι πως ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής μου το 1993. Ήμουν πιτσιρίκος, δεν με ήξερε και το ήθελα πάρα πολύ. Περνούσαν οι μέρες και δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και με έζωσαν τα φίδια. Ήξερα και ότι σύντομα θα έφευγε και πήγα πήρα το αυτοκίνητο, κάμερα και εμφανίστηκα με μία ανθοδέσμη. Πήγα και είδα πρώτα την μητέρα της, της είπα «Γεια σας, δεν είναι σωστό, δεν έχω ραντεβού με την κυρία Ντενίση αλλά θέλω να κάνω την συνέντευξη μαζί της».

Πήρε την ανθοδέσμη, είχα γράψει και ένα απολογητικό κείμενο με όσα σου είπα. Άκουσα κραυγές από μέσα, βγήκαν και είπε πως δεν της άρεσε αυτό αλλά θα την κάνετε την συνέντευξη. Βγήκε η Μιμή, με κατακεραύνωσε. Τελικά κάναμε μία καταπληκτική συνέντευξη, γίναμε φίλοι και κάποια δυσκολεύει τα πράγματα».

Από την πλευρά σας αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα το διορθώνατε αυτό;

«Δεν έχει νόημα νομίζω να σου πω τι θα έκανα αλλά ναι ιδανικά θα μπορούσα να σου πω ότι θα το διόρθωνα. Έτσι έγιναν τα πράγματα. Εγώ στέκομαι στο πώς είμαστε, όχι σήμερα εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίσαμε αλλά είναι σα να μη συνέβη ποτέ αυτό. Νιώθω σα να είμαστε και σήμερα παντρεμένοι. Σα να μη συνέβη το διαζύγιο, σα να μη μείναμε ένα χρόνο χώρια, κάνουμε μαζί διακοπές, κάνουμε μαζί τις γιορτές. Μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας, παίρνουμε κοινές αποφάσεις και πολλά άλλα»

Άρα νιώθετε και τη Μαριτίνα σαν παιδί σας;

«Προφανέστατα, μπήκα στη ζωή της όταν ήταν 5 ετών», εξομολογείται στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved