Γιάννης Βογιατζής: «Απορώ με εκείνους που θέλουν να πάρουν σύνταξη και… κάθονται»
Showbiz

Γιάννης Βογιατζής: «Απορώ με εκείνους που θέλουν να πάρουν σύνταξη και… κάθονται»

Ο Γιάννης Βογιατζής έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου.

Κωμικός, αλλά εξίσου καλός και δραματικός ηθοποιός, έχει παίξει σε περισσότερες από 65 ταινίες, είτε ως πρωταγωνιστής είτε σε δεύτερους ρόλους. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του απάντησε στο αν έχει συναντήσει στη ζωή του την έπαρση αλλά και για το αν αρκεί το χάρισμα και το ταλέντο για να τα καταφέρει κάποιος στο χώρο.

Σας στενοχωρεί κάθε φορά που καλείστε τηλεοπτικά να μιλήσετε για έναν συνάδελφο σας που φεύγει από τη ζωή.

«Με στενοχωρεί πάρα πολύ γιατί εγώ την ώρα που μιλάω για εκείνους βλέπω τι αποτύπωμα άφησαν στην ψυχή μου και αυτό εκφράζω. Αυτό το μορφοποιώ σε λόγο και το εκφράζω»

Αν συναντούσατε κάποιον που δεν σας γνωρίζει ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθει για εσάς;

«Ότι είμαι απόλυτα ευγενής απέναντι του και αν νομίζει ότι έχει μπροστά του έναν άγνωστο θα κοιτάξω να του δείξω ακόμη και σιωπηλός με τα βλέμματα μου ποιος ακριβώς είμαι. Είμαι δοτικός και μου αρέσει αυτή η λέξη. Οι άνθρωποι σήμερα έχουν κάπως εξοκείλει. Βλέπουμε τρομερά εγκλήματα και φοβερές πράξεις. Η φύση του ανθρώπου είναι καλή αλλά προβληματίζομαι με αυτούς που δείχνουν τον κακό τους εαυτό».

Σήμερα έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στον χώρο του θεάματος. Αρκεί το χάρισμα και το ταλέντο για να τα καταφέρει κάποιος;

«Το σπουδαίο είναι το εξής και ορκίζομαι. Σήμερα έχουμε καλύτερους ηθοποιούς από τους παλιούς. Μου έλεγαν εσύ δεν θα κάνεις καριέρα γιατί δεν έχει βιμπράτο η φωνή σου. Μια χαρά τα κατάφερα. θυμάμαι τις κριτικές που μου έγραφαν στα πρώτα μου βήματα. Ήταν εξαιρετικές και έτσι έκανα εγώ καριέρα από τους κριτικούς. Γενικά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα αν το αγαπήσεις πολύ θα σε αγαπήσει, αν το ψευτοαγαπήσεις με το να ντύνεσαι πολύ ωραία, με πούδρες οι γυναίκες κτλ δεν είναι βέβαιο ότι θα ευτυχίσεις και ότι θα μακροβιώσει αυτή η σχέση»

Την έπαρση την συναντήσατε;

«Ναι βέβαια και έλεγα από μέσα μου ααα ο κακομοίρης είναι ψώνιο θα συνέλθει και χαιρόμουν που έβλεπα ότι όντως συνήλθε κάποτε. Απορώ και με εκείνους που θέλουν να συμπληρώσουν τα χρόνια για να πάρουν σύνταξη και κάθονται. Το κάθονται δεν το καταλαβαίνω. Εγώ ξέρω πως η ύλη είναι φθαρτή και σε λίγο θα μου το υπενθυμίσει κιόλας».

Σταρ υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα;

«Δεν είμαστε σε μία εποχή που να ανθίζουν οι σταρ, έχουμε πολλούς ανθρώπους σήμερα που είναι καλοί στη δουλειά τους», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved