Αλεξάνδρα Ούστα: «Ο γιος μου θηλάζει ακόμα»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ούστα: «Ο γιος μου θηλάζει ακόμα»

Η Αλεξάνδρα Ούστα, με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, γράφει στο Mothersblog.gr  για την προσωπική της εμπειρία θηλασμού.

Με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού(1-7 Νοεμβρίου), ζητήσαμε από την ηθοποιό, Αλεξάνδρα Ούστα, να γράψει για την δική της εμπειρία μητρικού θηλασμού. Δυσκολεύτηκε να θηλάσει τον γιο της ή όχι; Πώς προετοιμάστηκε; Ζήτησε βοήθεια; Όπως θα ανακαλύψετε και εσείς παρακάτω, ο θηλασμός δεν είναι δύσκολος, κάθε άλλο. Αρκεί να το θες πραγματικά και να το πιστεύεις.

Διαβάστε το κείμενό της:

Όταν έμεινα έγκυος δεν ήξερα τίποτα για το θηλασμό αλλά ούτε και για το μεγάλωμα ενός βρέφους γενικότερα. Οπότε απ’ τα πρώτα πράγματα που έπρεπε να ενημερωθώ, ήταν για το πώς θα ξεκινούσε να τρέφεται το μωρό μου όταν ερχόταν στη ζωή. Συνέλεξα πληροφορίες από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας αλλά και από επιστημονικά άρθρα σε σχέση με τα πλεονεκτήματα, τα οφέλη αλλά και τα πρώτα βήματα για ένα πετυχημένο θηλασμό και κατέληξα στο ότι αυτό ήταν ένα ταξίδι που θα ήθελα να κάνω με το μωρό μου. Δεν είχα σκεφτεί για πόσο καιρό θα θήλαζε, σίγουρα ήθελα να του δώσω όσο περισσότερο μπορούσα αλλά πόσο ήταν αυτό, δεν το ήξερα εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved