Ο Μάριος Καπότσης κλείστηκε στο ανσανσέρ και η Κόνι Μεταξά κάλεσε την πυροσβεστική - Επικό βίντεο
Showbiz

Ο Μάριος Καπότσης κλείστηκε στο ανσανσέρ και η Κόνι Μεταξά κάλεσε την πυροσβεστική - Επικό βίντεο

Ένα μικρό απρόοπτο είχε σήμερα (27/10) το απόγευμα ο Μάριος Καπότσης και το αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Μάριος Καπότσης μέσα στο σπίτι που διαμένει με την σύζυγό του, Κόνι Μεταξά. Την αποκάλυψη έκανε η τραγουδίστρια μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok.

Σύμφωνα με την Κόνι Μεταξά, ο Μάριος κλείστηκε στο ασανσέρ του σπιτιού τους και δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν να βγει.

Η ίδια μαζί με την παρέα της περίμενε να έρθει η Πυροσβεστική ώστε να απεγκλωβίσει τον Ολυμπιονίκη από το ασανσέρ.

Τελικά η βοήθεια έφτασε και ο Μάριος Καπότσης κατάφερε να βγει από το ασανσέρ σώος και αβλαβής, με την Κόνι Μεταξά να τραβά όλη τη διαδικασία.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι στις 9 Ιουλίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ λίγη ώρα αργότερα από το μυστήριο πραγματοποιήθηκε έναν δεύτερο αμερικανικό γάμο δίπλα στην παραλία.

Οι δημοσιεύσεις με τις πρώτες εικόνες είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με τον Λευτέρη Πανταζή να βρίσκεται στο πλευρό τόσο της κόρης του, όσο και του Μάριου Καπότση, στον οποίο και τραγούδησε μερικές μαντινάδες πριν ξεκινήσει το μυστήριο. Μάλιστα την ώρα του μυστηρίου, είδαμε ότι η Κόνι Μεταξά ήταν μια πανέμορφη νύφη με ένα κλασσικό λευκό νυφικό, το οποίο και φυσικά της ταίριαξε απίστευτα.

Η τραγουδίστρια ήταν απίστευτα κομψή, με τον γαμπρό δίπλα της να λάμπει από ευτυχία που παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved