Μαρία Αντωνά: Guest εμφάνιση σε βίντεο κλιπ, λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας (αποκλειστικές φωτό)
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Guest εμφάνιση σε βίντεο κλιπ, λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας (αποκλειστικές φωτό)

Μπορεί αυτό το διάστημα η Μαρία Αντωνά να ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο ανάμεσα στις επαγγελματικές και προσωπικές της υποχρεώσεις, έκανε και μια απίθανη γκεστ εμφάνιση σε βίντεο κλιπ.

H παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της Μπέττυς Μαγγίρα έγινε η μούσα του ανερχόμενου και εξαιρετικά ταλαντούχου, Βασίλη Οικονόμου στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του με τίτλο «Όλα οδηγούν σε σένα».

Με την σκηνοθετική υπογραφή του Alex Konstantinidi, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Εύβοια.

Το τραγούδι του Βασίλη Οικονόμου «Όλα οδηγούν σε σένα» θα κυκλοφορήσει από την Panic Platinum σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη και φυσικά αναμένεται να κάνει γκελ αφού ήδη του ρεφρέν έχει κάνει μεγάλη «φασαρία» στο Tik Tok ξεπερνώντας τα 1.000 βίντεο μέσα σε μόλις λίγες ημέρες με πολλούς celebrities να κάνει βίντεο.

Ανάμεσά τους ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριάλενα Ρουμελιώτη.

Δες αποκλειστικές backstage φωτό από το βίντεο κλιπ

«Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή», αποκάλυψε πρόσφατα ο Άρης για τον γάμο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved