Σάσα Μπάστα: Διαψεύδει την είδηση χωρισμού: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ και το διαψεύδουμε»
Showbiz

Σάσα Μπάστα: Διαψεύδει την είδηση χωρισμού: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ και το διαψεύδουμε»

Την είδηση χωρισμού από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά, διέψευσε κατηγορηματικά η Σάσα Μπάστα λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα.

«Είμαστε καλύτερα από ποτέ και φυσικά διαψεύδουμε ότι δημοσιεύματα μιλούν για εμάς και την οικογένεια μας. Μετά από μια εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν στο νησί επιστρέφουμε και οι δύο στην Αθήνα στο σπίτι μας και συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί. Ο Δημήτρης είναι κλειστός χαρακτήρας και δε του αρέσει όλο αυτό που γίνεται, για αυτό και σας μιλάω», ήταν η δήλωση της Σάσας Μπάστα στο cyclades24.gr.

Θυμίζουμε πως η είδηση χωρισμού κυκλοφόρησε νωρίς το πρωί της Κυριακής (30-10)μέσα από την εφημερίδα Real life και δεν άργησε η αναπαραγωγή της.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό άρχισαν να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που τους οδήγησαν σε ρήγμα στις σχέσεις τους.

Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.

Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και στις 06/10/2019 «σφραγίστηκε» η αγάπη της με τα ιερά δεσμά του γάμου για τη Σάσα Μπάστα και τον Δημήτρη Κουσαθανά

Διαβάστε επίσης

Σάσα Μπάστα - Δημήτρης Κουσαθανάς: Χωρισμός μετά από 4 χρόνια γάμου!

«Χείμαρρος» η Σάσα Μπάστα: «Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ»

Σάσα Μπάστα: Απαντά εάν θα τραγουδούσε στο Ηρώδειο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved