Καλογεροπούλου: «Και οι τέσσερις αποβολές ήταν ζόρικη απώλεια, μου έφαγαν τα καλύτερά μου χρόνια»
Showbiz

Καλογεροπούλου: «Και οι τέσσερις αποβολές ήταν ζόρικη απώλεια, μου έφαγαν τα καλύτερά μου χρόνια»

Η Ξένια Καλογεροπούλου γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε στην προσωπική της ζωή,όταν προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και δεν τα κατάφερνε. 

«Και οι τέσσερις αποβολές ήταν ζόρικη απώλεια, μου έφαγαν τα καλύτερά μου χρόνια. Είπαν ότι ασχολήθηκα με το παιδικό θέατρο γιατί δεν είχα παιδιά. Εγώ πίστευα ότι θα φέρνω τα παιδιά μου στο θέατρο. Η τελευταία αποβολή ήταν όταν θα εγκαινιάζαμε ένα φεστιβάλ παιδικού θεάτρου στη Γερμανία. Πήγα στο Βερολίνο με φοβερούς πόvoυς. Εκεί είδα για πρώτη φορά ένα διαφορετικό θέατρο» αποκάλυψε η ίδια.

Και συνέχισε: «Για χρόνια έπαιρνα το αυτοκινητάκι μου, διαφημιστικά της παράστασης και έτρεχα να πουλήσω την πραμάτεια μου σε διάφορες πόλεις και στα σχολεία τους. Με πρόσβαλαν κάποιες φορέ5. Κάποτε μια διευθύντρια μου είπε “ποιος θα προστατεύσει τα παιδιά μας από εσάς;”. Στα μάτια της ήμουν μια θεατρίνα. Άλλη φορά, σε ένα σχολείο της Κρήτης ρώτησα ένα παιδάκι αν είναι αυστηρός ο διευθυντής. “Ξέρεις εσύ, θα του δείξεις μπούτι”, απάντησε. Έχω υποστεί γελοιότητες. Σε μια παρουσίαση του βιβλίου μου στην Πάτρα, κάποιος με ρώτησε για τον Κωστή που είχε πεθάνει “ο Σκαλιόρας ζήλευε τον Φέρτη;”.

Υπήρξαν όμως και συγκινητικές παρουσιάσεις. Και να σκεφτείτε ότι ο Καραγάτσης, όταν ήμουν πιτσιρίκα και γράφαμε με την κόρη του τη Μαρίνα, που ήμασταν φίλες και συμμαθήτριες, μου έκοψε τη φόρα. Με ρώτησε τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω. Του είπα ότι μου αρέσει να γράφω. “Έχεις κάτι να πεις;”, ρώτησε. “Δεν ξέρω”, απάντησα αμήχανα κι εκείνος είπε “τότε μη γράψεις”. Ξανάπιασα το νήμα της γραφής πολύ αργότερα». Το μέλλον; «Στα 86 μού προτείνουν δουλειές για τα 88 μου. Ζω μια νέα καριέρα. Στα γενέθλιά μου, τον Σεπτέμβριο, έκανα ρεκόρ κλάματος. Τώρα νιώθω ότι έχω ένα κομματάκι ζωής ακόμη. Εντάξει, κουράζομαι, βλέπω ακόμη λιγότερο από παλιά, αλλά ας το ζήσω...»

Πηγή: Πρόσωπα, Η Καθημερινή

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved