Φωτεινή Δάρρα: Η ξαφνική απώλεια της μητέρας της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η κόρη της Ρωξάνη
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Η ξαφνική απώλεια της μητέρας της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η κόρη της Ρωξάνη

Η μητέρα της Φωτεινής Δάρρα έφυγε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες από τη ζωή και η ίδια συνεχίζει να πενθεί για τον χαμό της.  

Νιώθει ορφανή και της λείπει πολύ το πιο αγαπημένο της πρόσωπο που τη στήριζε και την συμβούλευε σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής της.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που απολαμβάνουμε στο J2US ως coach του Παραολυμπιονίκη Πάνου Τριανταφύλλου, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση μιλάει για τα συναισθήματά της αλλά και για την κόρη της Ρωξάνη που είναι η μεγάλη της αδυναμία...

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του J2US έφυγε από τη ζωή η μητέρα σου. Πόσο δύσκολο ήταν για σένα;

Όποτε και να χάσεις τη μαμά σου, ορφανεύεις. Δεν υπάρχει ηλικία. Η μητέρα μου έλεγε «από μάνα ορφανεύεις» και είχε δίκιο. Η μάνα μου όμως ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελε να τα παρατήσω. Οι άνθρωποι από την παραγωγή με έπαιρναν τηλέφωνο, ανησυχούσαν αν θα είμαι στο live. Δευτέρα την έχασα, Τετάρτη έγινε η κηδεία στη Ζάκυνθο και Πέμπτη πήγα στην πρόβα. Και θα μιλήσω πάλι για τον Πάνο. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να μην το βάζει κάτω έχοντας φάει αυτή την κατραπακιά, δεν σου επιτρέπεται να το βάλεις εσύ κάτω. Και επιπλέον η δική μας δουλειά είναι θεραπεία. Ο Πάνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του έστειλα μήνυμα ότι πέθανε η μαμά μου για να του πω ότι δεν θα τον αφήσω.

Αλλά μου λείπει πολύ η μαμά μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, να την πάρω τηλέφωνο, να της μιλήσω. Ζω ακόμα τη φάση της άρνησης. (Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.) Όταν πήραμε τα δεκάρια στο δεύτερο live, έλεγα «γιατί να μην είναι εδώ να με δει, να χαρεί;».

Ήταν άρρωστη η μητέρα σου;

Ναι, ήταν άρρωστη, αλλά ήταν αρκετά ξαφνική η επιδείνωσή της και στο τέλος παρακαλούσαμε να απελευθερωθεί. Περάσαμε δύσκολα και πιο δύσκολα από όλους ο πατέρας μου, που είναι 92. Έζησαν 67 χρόνια μαζί.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Αρκετά δύσκολα. Ο πατέρας μου δούλευε στη Λιβύη. Έζησα εκεί έως τα 5 μου. Μετά γυρίσαμε και μέχρι το Γυμνάσιο πηγαινοερχόταν γιατί έπρεπε να συντηρηθεί η οικογένεια. Μου έλειπε πάρα πολύ κακι όταν ήρθε, η προσαρμογή ήταν περίεργη.

Ήταν αυστηρός μπαμπάς;

Ναι ήταν πολύ αυστηρός ο πατέρας μου. Και η μαμά μου, αλλά εκείνη είχε ευθύνη γιατί μας μεγάλωνε μόνη της.

Εσύ είσαι αυστηρή μαμά με την κόρη σου Ρωξάνη;

Όχι. Η κόρη μου μού λέει ότι δεν είμαι . Απλά είμαι ανυποχώρητη σε συγκεκριμένα πράγματα. ΓΙα παράδειγμα της είπε: ' Αν κάποια μέρα δεν διαβάσεις, θέλω να μου το πεις και να το αντιμετωπίσουμε μαζί'. Της λέω ότι για μένα δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια που έχει κάνει για κάτι. Θέλω να ξέρω ότι έχει προσπαθήσει.

Θα σου άρεσε να ασχοληθεί και εκείνη με τη μουσική;

Ήδη το λέει. Έχει πάρει τη μουσική αντίληψη και από μένα και από τον πατέρα της. Παίζει τσέλο και το διάλεξε μόνη της από πολύ μικρή. Ήταν μωρό στην αγκαλιά μου όταν την πήγα να ακούσει συμφωνική ορχήστρα. Επίσης, τραγουδάει πολύ ωραία. Ούτε το ευχόμουν ούτε το απευχόμουν να γίνει καλλιτέχνης. Θέλω ό,τι επιλέξει η Ρωξάνη να το κάνει καλά γιατί αυτό θα θέλει και η ίδια. Θέλω να είναι ευτυχισμένη με ό,τι κι αν διαλέξει να κάνει και το εννοώ αυτό.

Τι αγαπάς περισσότερο στον σύζυγό σου Γιώργο Παπαχριστούδη;

Την καθαρότητά του. Τον τρόπο που αγαπάει εμένα και το παιδί μας. Το πόσο πολύ μας αγαπάει. Την πραότητά του. Το μουσικό του ταλέντο. Τον θαυμάζω. Και για μένα είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα μπορούσα να μιλάω πολλή ώρα. Έχει πολλά χαρίσματα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

Σου έχει πει τι αγαπά περισσότερο σε σένα;

Ο Γιώργος δεν είναι πολύ εκδηλωτικός και ομιλητικός όπως εγώ, αλλά νομίζω ότι αυτό που αγαπάει σε μένα είναι το γεγονός ότι δεν το βάζω κάτω. Το αγαπάει πολύ αυτό. Και την αφοσίωση που έχω στην οικογένειά μου. Τη βάζω πάνω από όλα και το αποδεικνύω κάθε μέρα.

Τι πιστεύεις ότι κρατάει δυνατή τη σπίθα του έρωτα;

Ο θαυμασμός. Αυτό κρατάει μια ερωτική σχέση ζωντανή. Πόσο σε γοητεύει ο άλλος. Και για να σε γοητεύει πρέπει να τον θαυμάζεις.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved