Showbiz

Δάρρα: «Έγραψαν ότι έκανα πλαστική στη μύτη και μάλιστα μού έκαναν και φωτομοντάζ με ψεύτικη μύτη»

Η Φωτεινή Δάρρα τελευταία όλο και πιο συχνά αποδεικνύει ότι έχει αρκετό χιούμορ για να αντιμετωπίζει τα παράδοξα της ζωής και της καθημερινότητάς της.

Ένα από αυτά είναι και όσα γράφονται κατά καιρούς για εκείνη και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για πρώτη φορά η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράζεται με τον κόσμο κάποια δημοσιεύματα που τη στενοχώρησαν αλλά ήταν και πολύ αστεία, όπως η ίδια σημειώνει...

Έχει τύχει να σε πληγώσει, ακόμη και να σε θυμώσει, κάτι που γράφτηκε για σένα;

Ναι, βέβαια, έχω στενοχωρηθεί πολύ. Ήταν κάποια πράγματα άδικα και ψέματα. Μια εποχή υπήρχε μια εντύπωση για μένα που δεν μου άρεσε, ήταν πολύ εσφαλμένη. Στενοχωρήθηκα πολύ. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν ίσχυε. Και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, θα σου πω το πιο αστείο που έχουν γράψει για μένα. Ότι έκανα πλαστική στη μύτη, και μάλιστα μου έκαναν και φωτομοντάζ βάζοντάς μου ψεύτικη μύτη. Ήμαρτον! (Γελάει.) Ένα άλλο ήταν μια φωτογραφία από παπαράτσι που είχα τα χέρια μου σηκωμένα προς το παιδί και είχα μια έκφραση τύπου «πόσο σε αγαπάω» και έγραψαν ότι το μάλωνα. Αυτό με πείραξε πολύ. Καταρχάς εγώ δεν μαλώνω το παιδί μου. Αλλά ακόμα και να το μάλωνα, δεν θα το έκανα ποτέ δημόσια για να το κάνω να νιώσει άσχημα.

Έχεις συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Μαρία Φαραντούρη. Ποια συνεργασία ξεχωρίζεις;

Τι να πρωτοπώ; Να πω για τη Φαραντούρη, τη Βίκυ Μοσχολιού, την Τζένη Βάνου; Για τον Μίκη Θεοδωράκη; Είμαι ευλογημένη που τον γνώρισα. Με έβαλε στον κόσμο του. Θυμάμαι έντονα τις ιστορίες του. Ο Μίκης ήταν μια πολιτική μορφή. Η μουσική του εξέφραζε και την πολιτική του σκέψη. Ήταν άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και αντιθέσεις. Επίσης, με τον Ραμίν Καριμλού είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είναι ο άνθρωπος που επέλεξε ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ ως το καλύτερο «Φάντασμα της όπερας». Πάντως, θα ήθελα να πω και για το τραγούδι που είπα στην πρεμιέρα του J2US, το Πόσο λυπάμαι. Θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία Μinos και είναι σε γαλλικούς στίχους της εξαιρετικής Ρεβέκκας Ρούση. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Γίναμε φίλες με τη Ρεβέκκα. Θα κάνουμε δίσκο με πολλούς αξιόλογους συνθέτες και θα περιέχει και τραγούδι του συζύγου μου, Γιώργου Παπαχριστούδη.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved