Ανδριολάτου: Ο σοβαρός τραυματισμός και η αποκάλυψη: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα»
Showbiz

Ανδριολάτου: Ο σοβαρός τραυματισμός και η αποκάλυψη: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα»

Η Κλέλια Ανδριολάτου σε κάθε της εμφάνιση ξέρει να μονοπωλεί τον ενδιαφέρον. Η ίδια δεν κρύβει την αγάπη που έχει στην υποκριτική αλλά και τον ενθουσιασμό της για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην περίοδο της καραντίνας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την ζωή της αλλά και για την καθημερινή ιεροτελεστία.

Η ζωή σου πώς είναι;

Το καλοκαίρι δεν δούλευα. Και η αλήθεια είναι ότι έκανα πολύ όμορφες διακοπές με τους φίλους μου. Γενικότερα επειδή είμαι στρατιώτης στη δουλειά, όταν δουλεύω αφιερώνομαι ολοκληρωτικά. Εκτός κι αν προκόψει κάτι στη ζωή μου που δεν το 'χω φανταστεί και μπορεί, έτσι λίγο, να κάνω κάποιες εξαιρέσεις.

Προσέχεις τον εαυτό σου που είναι και το εργαλείο της δουλειάς σου;

Προσπαθώ. Αν και η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που δεν μπορείς πάντα να το ελέγξεις. Μπορεί τη μία μέρα να έχεις γύρισμα ως τις 5 τα ξημερώματα και την επομένη το πρωί πρόβα για το θέατρο. Αλλά κι εγώτώρα τα ανακαλύπτω όλα αυτά.

Το λες με ενθουσιασμό.

Έχω έρωτα με τη δουλειά. Έχω πάθος. Όταν παίζω, νιώθω ότι δεν έχω ηλικία, νιώθω σαν να πετάω.

Έχεις κάποια καθημερινή ιεροτελεστία;

Απολαμβάνω πολύ όταν ξεκινά η μέρα μου ή όταν τελειώνω τη δουλειά μου να πάρω τον χρόνο μου και να κάνω το μπάνιο μου, να βάλω τις κρέμες μου, να έχω μια ώρα που φροντίζω το σώμα μου. Από τότε που είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που ακόμα με ταλαιπωρεί στην καθημερινότητα μου, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ακούω το σώμα μου. Και να το φροντίζω.

Τι τραυματισμός ήταν αυτός;

Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία, δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλάει το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό.

Ένιωσες πρώτη φορά τρωτή;

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε το βάζω κάτω, ούτε σταματάω να χορεύω, απλά την επόμενη μέρα θα είμαι πιο ήσυχη.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved