Γρηγόρης Γκουντάρας: Έτσι ήταν το 1990 - Η φώτο του πριν 30 χρόνια έγινε viral σε λίγα λεπτά
Showbiz

Γρηγόρης Γκουντάρας: Έτσι ήταν το 1990 - Η φώτο του πριν 30 χρόνια έγινε viral σε λίγα λεπτά

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μας σύστησε τον εαυτό μέσα από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, αφού για 16 ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της και ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες της.

Ο παρουσιαστής όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στην τηλεόραση έχει αφήσει το στίγμα του και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ο ίδιος όπως θα έχεις καταλάβει είναι αρκετά ενεργός στα social media και δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα, τόσο από την επαγγελματική του ζωή, όσο και από την προσωπική.

Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το 1990.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίζεται στη φωτογραφία να κάθεται σε μια φλοράλ πολυθρόνα και δύσκολα θα καταλάβαινε κανείς πως πρόκειται για εκείνον, μιας και διαφέρει πολύ εμφανισιακά.

«Έτσι για καλό μήνα, μία ρετρό φωτογραφία από το μακρινό 1990 💭 📍 Η νεότητα διαρκεί περισσότερο χρόνο απ' όσο φαντάζονται εκείνοι που δεν είναι πια νέοι…Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε », έγραψε στην λεζάντα.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν… βροχή και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε στην gallery το στιγμιότυπο που ανάρτησε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved