Λάουρα Νάργιες: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, μιας και πριν από λίγες μέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους το γιο τους. 

Το ζευγάρι ανυπομονούσε για αυτήν την στιγμή όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης της Λάουρα, ενώ από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο μικρούλης δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του.

Μάλιστα, η Λάουρα Νάργιες αποκάλυψε ότι το όνομα που θα του δώσουν είναι Αλέξανδρος, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μανούλα πλέον Λάουρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και από τότε που γεννήθηκε ο γιος της, δημοσιεύει συνέχεια βίντεο και εικόνες από τη νέα τους κοινή καθημερινότητα.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως πραγματοποίησε το πρώτο της ταξίδι με τον γιο της με αφορμή τις 40 ημέρες από τη γέννησή του. Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες από τον Λιθότοπο Σερρών, το χωριό στο οποίο έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία της, λόγω των διακοπών που έκανε εκεί στα εφηβικά της χρόνια.



«Σαρανταρίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή 💙 Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!» έγραψε στη λεζάντα της της ανάρτησης.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια πόσταρε και ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται το σώμα της 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved