Γιάννα Τερζή: Μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της- Το χειρουργείο και η αποκατάσταση
Showbiz

Γιάννα Τερζή: Μιλά πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της- Το χειρουργείο και η αποκατάσταση

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Μας και στη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε πρώτη φορά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, το χειρουργείο που υπεβλήθη στη Γερμανία και η μεγάλη αποκατάσταση που χρειάστηκε!

H τραγουδίστρια αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να καθίσω και να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική»!

Και συνέχισε λέγοντας στη Φαίη Σκορδά: «Όλα καλά τώρα. Δεν ήταν θέμα ψυχολογικό, ήταν σωματικό… Έπρεπε να αφήσω στην άκρη τα πάντα, να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να το λύσω… Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία. Εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω..

Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν μεγάλη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και συνέβη μέσα στην πανδημία… Στη Γερμανία ήμουν μόνο με τον αδερφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά»!

Και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του… όπως και να έχει ανήκει στο παρελθόν…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Τερζή: Έτσι είναι το κορμί της στα 41 της – Δείτε την με μπικίνι και θα τα χάσετε!

Γιάννα Τερζή: Μετά την ανάρτησή της για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτει: «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved