Κώστας Νικούλι – Κατερίνα Μαούτσου: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση και η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Κώστας Νικούλι – Κατερίνα Μαούτσου: Η γνωριμία, η συγκατοίκηση και η διαφορά ηλικίας

Ερωτευμένη είναι η ηθοποιός Κατερίνα Μαούτσου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαύρο ρόδο», και δεν το κρύβει.

Ο Κώστας Νικούλι, ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε πέρυσι στον «Σασμό», είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της. Η σχέση τους μετρά περίπου τρία χρόνια και, μάλιστα, λίγο μετά τη γνωριμία τους, δεν άργησαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Κώστας Νικούλι δοκιμάζει για πρώτη φορά στη ζωή του τη συγκατοίκηση και έχει δηλώσει με τρυφερότητα: «Συζώ με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο, αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε... Έτσι το σκεφτόμαστε. Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά». Ο ηθοποιός έχει επίσης αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν σε μια θεατρική παράσταση και από τότε είναι αχώριστοι. «Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση "Ροσμαρί". Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκάμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω...». Κάτι άλλο που δεν κρύβουν είναι η διαφορά ηλικίας. Η Κατερίνα Μαούτσου είναι 35 ετών και ο Κώστας Νικούλι είναι 28 ετών, κάτι που όχι μόνο δεν τους πτοεί, αλλά τους ιντριγκάρει κιόλας.

Δεν το κρύβουν

Η ηθοποιός που στο «Μαύρο ρόδο» υποδύεται την τραγουδίστρια Νατάσα Στεργίου, έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο αναγνωρίσιμη, οπότε αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι εύκολο να κρύψει την προσωπική σχέση με τον συνάδελφό της.

Αν και οι δυο τους ζουν απλά, μακριά από κοσμικότατες και κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή ακόμη και στα social media, έχουν αποδεχθεί την αναγνωρισιμότητα και κινούνται ελεύθερα, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ταλαντούχος Κ. Νικούλι έχει ήδη βραβευτεί ως καλύτερος ηθοποιός από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και η πορεία του είναι σταθερά ανοδική.

Η Κ. Μαούτσου, εκτός από το «Μαύρο ρόδο», πρωταγωνιστεί φέτος και στην παράσταση «Βρικόλακες» του Ερρίκου Ιψεν στο Εθνικό Θέατρο, με την καριέρα της να βρίσκεται επίσης στο απόγειο. Εχει αποφοιτήσει από τοΤμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αγαπάει τη μουσική, αφού παίζει ακορντεόν και τραγουδάει. Στον ελεύθερο χρόνο της διδάσκει γερμανικά. Μαζί έχουν καταφέρει να βρουν μια χρυσή ισορροπία και κάνουν όνειρα για ένα ρόδινο κοινό μέλλον.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved