Κατερίνα Στικούδη: «O άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «O άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό»

Αεικίνητη και πολυπράγμων, η Κατερίνα Στικούδη χτυπά φέτος τριπλά και μιλά για όλα σε γνωστή εφημερίδα.

Λίγο πριν ανέβει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Ανδρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο», η εκρηκτική περφόρμερ αναφέρεται στη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου «just the 2 of us», στην πορεία της στο τραγούδι και φυσικά στους δύο άνδρες της ζωής της, τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τον μόλις ενός έτους γιο τους Βύρωνα.

  • Βρίσκεσαι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο.

Ξεκινάμε στο θέατρο «Βέμπο» στις 11 Νοεμβρίου, από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, με την παράσταση «Ανδρες με τα ‘όλα τους». Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε όλοι μαζί, νιώσαμε πως είμαστε μια ωραία παρέα και δεν το λέω επειδή πρέπει να το πω. Σπανίζει αυτή η χημεία που έχουμε στις πρόβες. Οι άνδρες μας είναι ο Αντώνης Λουδάρος ο Σωτήρης Καλύβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Θανάσης Πατριαρχέας ο Ντάνιελ Νούρκα και οι γυναίκες είναι η Ελένη Καρακάση, η Παρθένα Χοροσίδου, η Ιζαμπέλα Φούλοπ. Έχουμε και τα δύο κορίτσια μας τη Ζωή Πετράκη και τη Ζέτα Μαστροδούκα. Η Θέμις Μαρσέλλου, που υπογράφει τη σκηνοθεσία, έχει κάνει τη συνύπαρξή μας ακόμα πιο ξεχωριστή, και την παραγωγή έχουν κάνει οι θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη. Χαίρομαι πραγματικά που συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους γιατί για εμένα είναι μάθημα η κάθε πρόβα, κάθε μέρα που φεύγω από εκεί έχω πάρει και κάτι.

  • Αγαπάς το θέατρο;

Με τη Θέμιδα έκανα το θεατρικό μου ντεμπούτο το 2019 στο μιούζικαλ «Άννυ», είναι η μέντοράς μου, της έχω φοβερή εμπιστοσύνη. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που, αν κάποιος μου πει κάτι, θα τον ακούσω με κλειστά μάτια, χωρίς να σκεφτώ, να φιλτράρω αυτό που θα μου πει. Δεν θα πω ότι είμαι ηθοποιός, είναι μια πολύ βαριά κουβέντα, θα πω ότι μαζεύω εμπειρίες και μαθαίνω.

  • Ποιος είναι ο ρόλος σου στην παράσταση;

Υποδύομαι τη Λάουρα και έρχομαι σαν από μηχανής Θεός να σώσω τους έξι φανταστικούς ήρωες και να τους βγάλω από το αδιέξοδό τους. Είναι έξι τελείως διαφορετικοί άνδρες έχουν όμως ένα κοινό και αυτό είναι η οικονομική τους κατάσταση και τα προσωπικά τους προβλήματα, που τους φέρνουν στο σημείο να αλλάξουν τη μοίρα τους. Η Λάουρα είναι μια παλιά χορεύτρια που σταμάτησε την καριέρα της λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος και θα τους μάθει να χορεύουν και να κάνουν στριπτίζ. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στιςσυναισθηματικέςδιακυμάνσεις που ξέρει πάρα πολύ καλά η Θέμις Μαρσέλλου να σερβίρει στο κοινό με τον δικό της τρόπο, και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε! Η παράσταση έχει να κάνει με τη σημερινή πραγματικότητα, την πανδημία και τα σημερινά προβλήματα που έχει φέρει η κρίση, γιατί στην ίδια χώρα ζούμε όλοι και πάνω-κάτω, θα αντιμετωπίσουμε τα ίδια θέματα.

  • Παράλληλα κάθε Σάββατο παρουσιάζεις για δεύτερη σεζόν το backstage του «Just the 2 of us»...

Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι που είμαι ξανά στα τηλεοπτικά πλατό, γιατί τώρα το απολαμβάνω. Όχι ότι πέρυσι δεν πέρασα καλά, απλώς είχα και τον Βύρωνα στην κοιλιά μου, οπότε ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα για εμένα. Όταν επέστρεψα μετά τη γέννησή του, χρειαζόταν στα διαλείμματα να αποχωρώ για λίγο, να τρέχω να κάνω αυτό που πρέπει στο καμαρίνι με το θήλαστρο και να επιστρέφω στο πλατό. Η παραγωγή με στήριξε πολύ και όλοι οι άνθρωποι με βοήθησαν όχι μόνο να αντεπεξέλθω, αλλά και να το απολαύσω. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά με τον Νίκο Κοκλώνη είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, χαλαρώνω μαζίτου, είμαι ο εαυτός μου. Κάνουμε πλάκα σαν να γνωριζόμαστε 40 χρόνια, είναι σαν να βρισκόμαστε κάθε ημέρα έξω μαζί, κάτι που δεν συμβαίνει, γιατί δεν προλαβαίνουμε. Στιγμή δεν έχω νιώσει άγχος όταν είμαι στον αέρα και στην εκπομπή, όταν βρίσκομαι μαζί με τους διαγωνιζόμενους ειδικά φέτος που τους περισσότερουςτους γνωρίζω πολύ καλά, γιατί έχω συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορα projects, οπότε είναι σαν να είμαι με φίλους.

  • Ωστόσο, θα παίξεις και σε κινηματογραφική ταινία.

Αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσω γυρίσματα για μια πολύ ωραία κωμωδία που ετοιμάζει ο Σταύρος Μαρκίδης με τίτλο,«Μερικοί το προτιμούν νεκρό», με ένα πολύ δύνατό καστ. Και βέβαια εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζομαι και με το Θηρίο, με τον οποίο διατηρούμε έναν χώρο ομορφιάς και αφαίρεσης τατουάζ στο κέντρο της Αθήνας.

  • Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι καινούργιο;

Πάντα, δεν σταματώ ποτέ! Είμαι στο στούντιο -μαζί με τον Βαγγέλη- και ετοιμάζω και νέο βντεοκλίπ που θα κυκλοφορήσει από τη MINOS EMI, που είναι η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκω.

  • Στις 17 Οκτωβρίου ο γιος σου έγινε ενός έτους. Αυτή η χρονιά τι αλλαγές έφερε στη ζωή σου;

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως, νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και νά κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητεςμε το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά.

  • Σε ποιον από τους δύο μοιάζει ο Βύρωνας;

Μοιάζει στον πατέρα του και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί είχα κάνει μια παραγγελιά, είχα ζητήσει έναν μικρό Βαγγελάκη, και το άκουσε ο Θεός και τον έφερε...

  • Ο Βαγγέλης ασχολείται με τον μικρό;

Είναι πολύ καλός πατέρας και χαίρομαι πραγματικά που ασχολείται και τον αγαπά πολύ. Είμαστε πολύ καλά και μεταξύ μας. Το παιδάκι μας μάς έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Είναι πολύ συγκινητικό, ο άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό, είναι απίστευτο, είπε η Κατερίνα Στικούδη στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved