Κατερίνα Στικούδη: «Εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα και εμείς ασχολούμαστε με το χρώμα των μαλλιών»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα και εμείς ασχολούμαστε με το χρώμα των μαλλιών»

Για όλους και για όλα μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Ωστόσο, η ίδια, δεν δίστασε να απαντήσει και σε αυτούς που κατά καιρούς σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση με άσχημο τρόπο.

  • Είσαι μια γυναίκα με απαιτητική καριέρα, αλλά και μια τρυφερή μητέρα και σύζυγος. Κι όμως, μοιάζεις να μην έχεις άγχος...

Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα λέω τα πράγματα όπως έχουν. Δεν ξέρω αν αυτό το σηκώνει γενικότερα ο κόσμος. Πάντα λέω αυτό που σκέφτομαι όχι μόνο στις συνεργασίες μου, αλλά και στους φίλους μου, μπορείνα διαφωνήσουμε να μην τα βρούμε, αλλά έτσι είναι. Δεν φοβήθηκα ποτέ να τοποθετηθώ. Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό, οπότε μετά από 12 ώρες δύσκολου τοκετού, μια τόσο δύσκολη δοκιμασία, τίποτα δεν μπορεί ούτε να με αγχώσει ούτε να με ταρακουνήσει.

  • Κατά καιρούς έχεις δεχτεί αρνητικές κριτικές. Πώς τις διαχειρίζεσαι;

Εδώ γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα και εμείς ασχολούμαστε με το χρώμα των μαλλιών και αν η ζυγαριά δείχνει 58 ή 60 κιλά... Είναι μέρος της δουλειάς μας και αυτό το καταλαβαίνω, αλλά δεν αφιερώνω περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα έπρεπε για την εικόνα μου. Υπάρχουν συνεργάτες μου που το έχουν αναλάβει. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Κάποιος θα πει την καλή του την κουβέντα, σε κάποιον δεν θα αρέσει. Αν οι συνεργάτες μου δεν είναι ευχαριστημένοι με κάτι, εδώ είμαι να τους ακούσω και να βρούμε τη χρυσή τομή. Αλλά, ειλικρινά, ζούμε σε μια εποχή με τόσα σοβαρά προβλήματα που δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο από όσο αξίζει και από όσο θα έπρεπε με την εξωτερική μου εμφάνιση.

  • Μετά τα βραβεία MAD, η τραπ μουσική στιγματίστηκε αρνητικά και αυτό ήταν δυσάρεστο.

Δεν έχει να κάνει με το είδος της μουσικής αλλά με τις προσωπικότητες. Τα συγκεκριμένα παιδιά τα πηγαίνουν καλά, δεν χρειάζονται από εμένα διαφήμιση. Όσον αφορά τη θεματολογία των τραγουδιών, ναι, είναι κάποιες φορές προκλητικά, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι ένα project και ότι δεν γίνονται στην πραγματικότητα. Όσον αφορά τη γυναίκα, δεν είναι όμορφα τα λόγια που γράφουν.

Δεν υποστηρίζω τη θεματολογία αυτών των τραγουδιών, μου αρέσει πολύ ο ρυθμός πρέπει όμως και ο κόσμος που είναι έξω από τη δημιουργία ενός βιντεοκλίπ να καταλάβει ότι είναι απλώς ένα θέαμα. Κι εγώ μπορεί να κάνω ένα κλιπ στο οποίο μπορεί να φοράω ένα κορμάκι και ένα 20ποντο, δεν θα πάω όμως έτσι στο σούπερ μάρκετ. Ένα βιντεοκλίπ είναι θέαμα και αυτό πρέπει να καταλάβουν και τα παιδιά που ακούνε τραπ, ότι αυτά που βλέπουν στα βιντεοκλίπ είναι διαφορετικά από αυτά που γίνονται στην πραγματική ζωή.

  • Τι σημαίνει για εσένα ευτυχία;

Το χαμόγελο του Βύρωνα, να τον κάνω να γελά. Σταματά ο χρόνος όταν του κάνω αστεία και ξεκαρδίζεται. Αυτό για εμένα είναι ευτυχία. Να αγκαλιαζόμαστε με τον Βαγγέλη και να μας σκάει ο γιος μας ένα χαμόγελο ευχαρίστησης και ασφάλειας, είπε η Κατερίνα Στικούδη στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved