Ναταλία Δραγούμη: Ο λόγος που την οδήγησε εκτός τηλεόρασης και η σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Ο λόγος που την οδήγησε εκτός τηλεόρασης και η σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (1-11) η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο #mettοο , στην δική της εμπειρία όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που βρέθηκε εκτός τηλεόρασης.

«Δεν με βλέπετε στην τηλεόραση γιατί έμεινα εκτός. Οι προτάσεις που είχα με ήθελαν από το καλοκαίρι σε γυρίσματα, αλλά είχα περιοδεία. Αναγκάστηκα να αρνηθώ με πόνο ψυχής γιατί μου λείπει η τηλεόραση, θέλω να είμαι στην τηλεόραση», είπε
Αναφορικά με το #mettoο και τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για την δική της σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε, είπε πως:

«Αυτό έγινε πιο πριν από το #Metoo. Μου πήραν μία συνέντευξη από ένα περιοδικό, με τον δημοσιογράφο κάθε φορά λέγαμε τα ίδια, κάπως κάναμε ανασκαφές και εκείνη την ώρα μου ήρθε. Το είχα θάψει, και ο λόγος που το λέω είναι γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο άνθρωπος που με παρενόχλησε ήταν στο πολύ φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς μου. Για να προσέχουν οι γονείς, να μην έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν»

Η Ναταλία Δραγούμη ερωτηθείσα για την περιπέτειά της με φωτογραφίες της βρέθηκαν σε πορνογραφικό site χωρίς τη συγκατάθεσή της, αποκάλυψε:

«Την υπόθεση τη διαχειρίζεται το σωματείο πνευματικών δικαιωμάτων. Έχει κάνει πολλή δουλειά, την πρώτη δίκη την κερδίσαμε μαζί με τον "Διόνυσο". Δεν με φόβισε, με θύμωσε όλο αυτό. Τώρα πια δεν φοβάμαι για τα παιδιά μου γιατί βλέπω τη σχέση τους με το διαδίκτυο».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Δραγούμη για GNTM: «Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε είναι υγιές ή όχι!»

Ναταλία Δραγούμη: Με απόλυτα σικ εμφάνιση με το κράνος στα χέρια της

Ναταλία Δραγούμη: «Είχα βρεθεί σε δύσκολη τηλεοπτική συνεργασία, πολύ δύσκολη στιγμή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved