Άνδρη Θεοδότου: Ο κρυφός δεσμός με τον ηθοποιό σύζυγό της, ο θαυμασμός και ο γάμος τους
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: Ο κρυφός δεσμός με τον ηθοποιό σύζυγό της, ο θαυμασμός και ο γάμος τους

The 2night show: Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (1-11) η Άνδρη Θεοδότου, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Ant1 «Εκτός Υπηρεσίας».

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα 26 χρόνια γνωριμίας με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη σύζυγό της, Δημήτρη Δεγαΐτη αποκαλύπτοντας τον λόγο που είχαν κρυφό δεσμό τα πρώτα τους χρόνια.

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 26 χρόνια. Κάθε μέρα τον ερωτεύομαι περισσότερο και τον θαυμάζω», είπε αρχικά. Στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε γιατί στην αρχή της σχέσης τους είχαν αναγκαστεί να έχουν κρυφό δεσμό.

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στο θέατρο Τέχνης. Εκείνος ήταν στο τρίτο έτος και εγώ στο πρώτο αλλά απαγορευόταν να έχουμε σχέση μεταξύ μας οπότε το είχαμε κρατήσει κρυφό για ένα χρόνο», είπε ενώ αποκάλυψε πως είχε καθηγητή στη σχολή τον μπαμπά του, οπού μετά φυσικά έγινε πεθερός της.

H ηθοποιός φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει δημιουργήσει μια πανέμορφή οικογένεια με την κόρη της να ολοκληρώνει την ευτυχία της.

Δες κοινές τους φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved