Παπουτσάκη – Πιλαφάς: Οι φήμες χωρισμού και τι πραγματικά συμβαίνει
Showbiz

Παπουτσάκη – Πιλαφάς: Οι φήμες χωρισμού και τι πραγματικά συμβαίνει

Έντονη είναι η φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και αφορά στην Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Σύμφωνα με τις φήμες αυτές το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς μετά από δέκα χρόνια γάμου χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται από τους ίδιους.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο Σταυρό του Νότου, ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν ήταν στο πλευρό της ενώ οι φήμες ενισχύθηκαν με το unfollow που έκανε ο ένας στον άλλον χωρίς όμως να έχουν αφαιρεθεί από τους λογαριασμούς τους οι κοινές τους φωτογραφίες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, η ηθοποιός δεν έκανε καμία αναφορά στον σύζυγό της. Το σίγουρο είναι πως βασική προτεραιότητα και των δυο είναι η ηρεμία και η ψυχική γαλήνη των παιδιών τους.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ηρώδειο.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφαση μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος . Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσα μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία, όπως και η αγάπη», είχε πει πρόσφατα μιλώντας για το ποια είναι η βάση στη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved