Συγκινεί και πάλι η Ρεγγίνα Μακέδου: Το μακροσκελές μήνυμα της στο Instagram
Showbiz

Συγκινεί και πάλι η Ρεγγίνα Μακέδου: Το μακροσκελές μήνυμα της στο Instagram

Η Ρεγγίνα Μακέδου παραμένει αισιόδοξη και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει και με το παραπάνω, μιας και συνεχίζει την θεραπεία της δυναμικά, μέχρι να καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο. 

Η ίδια έχει αποτελέσει πολλές φορές παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, μιας και αυτό που θέλει να μεταδώσει είναι ότι με την δύναμη ψυχής, όλα μπορούν να περάσουν και να γίνουν πιο εύκολα.

Ωστόσο, το ψυχολογικό κομμάτι σε ασθένειες παίζει σημαντικό ρόλο και η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να το υπενθυμίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό χαμογελαστή και συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο με ένα μακροσκελές μήνυμα, όπου επισημαίνει τη σημασία του ψυχολόγου στη ζωή και την ανάγκη για χαμόγελα.

«Εκεί που όλα μοιάζουν κάπως περίεργα κάπως δύσκολα, κάπως απροσπέλαστα…
Γύρνα με τσαχπινιά, χαμογέλα και πες πάμε… πάμε για όσο χρειαστεί… Το ψυχολογικό κομμάτι των ασθενών που νοσούν η αναρρώνουν από οποιοδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα μονοπάτι στρωμένο με αγκάθια… θέλει δουλειά, υπομονή και αποδοχή!!!

Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι ανάγκη να το θυμάσαι… η αγάπη για εσένα δεν είναι εγωισμός είναι ανάγκη! Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη είναι ανάγκη είναι μέρος της ίασης… Γύρνα λοιπόν με τσαχπινιά και χαμόγελά στην μαυρίλα…γέμισε τον τόπο χρώματα» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε στην gallery την φωτό που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved