Αποκλειστικό: Χώρισε η Μέγκι Ντρίο μετά από δύο χρόνια σχέσης!
Showbiz

Αποκλειστικό: Χώρισε η Μέγκι Ντρίο μετά από δύο χρόνια σχέσης!

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM Μέγκι Ντρίο με τον αγαπημένο της Γιάννη Παππά

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μόλις πριν από λίγες μέρες, δίνοντας οριστικά τέλος στη σχέση του που κράτησε περίπου δύο χρόνια.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξή της μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον έρωτα που μοιραζόταν με τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα είχε πει στο Secret:

«Με τον Γιάννη είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Με έχει στηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα, ειδικά τώρα που έχασα την αγαπημένη μου μητέρα. Όσον αφορά τη δουλειά μου, που απαιτεί πολλά ταξίδια, αρκετές φορές, όταν μπορεί, έρχεται μαζί μου. Πρόσφατα με συνόδευσε στο Μιλάνο, όπου συμμετείχα στην εβδομάδα μόδας.

Θαυμάζω την υπομονή που έχει μαζί μου, την στήριξη που παρέχει και το ότι είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, ανέφερε η Μέγκι ενώ για το μέλλον αποκάλυψε πως έχει γίνει ήδη ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους: «Ακόμη δεν έχουμε κάνει σχέδια γάμου, αλλά συγκατοικούμε στα νότια προάστια».

Φαίνεται πως τελικά αυτά που χώριζαν το ζευγάρι ήταν περισσότερα από εκείνα που θα μπορούσαν να το κάνουν να παραμείνει ενωμένο και έτσι αποφάσισαν από κοινού -απ' ό,τι μαθαίνουμε- να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ελεύθερη και ωραία λοιπόν η Μέγκι Ντρίο η οποία μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM ξεχώρισε, παρ' όλο που δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό όπου αναδείχθηκαν νικήτριες η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδη.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved