Ηλίας Ζερβός: Θλίψη στην κηδεία του ηθοποιού
Showbiz

Ηλίας Ζερβός: Θλίψη στην κηδεία του ηθοποιού

 Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του 65χρονου ηθοποιού Ηλία Ζερβού, τη Δευτέρα (31/10).

Ο ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σε ανάρτηση στο facebook του ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινούμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα... Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι....».

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Νοεμβρίου του 1956. Έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του Ηλία στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» αλλά και ο δικηγόρος του «Κωνσταντίνου Κατακουζηνού» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved