Κωνσταντίνος Λάγκος: «Μεγαλώνοντας παρατηρώ πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά μου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Μεγαλώνοντας παρατηρώ πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά μου»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ήρωά του αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο που περνά.

Η σειρά παρουσιάζει ανθρώπους που έρχονται να μιλήσουν σε έναν άλλο άνθρωπό, τον οποίο δεν γνωρίζουν αλλά θεωρούν ότι μπορεί να τους βοηθήσει. Όλοι έχουμε την ανάγκη να εξομολογηθούμε πράγματα;

«Ναι, το να επικοινωνούμε πράγματα είναι μέρος της ανθρώπινης κατάστασης. Χρειάζεται και βοηθάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες συμπεριφορές ή σκέψεις που δεν γνωρίζουμε από πού προέρχονται ή τι μπορεί να σημαίνουν, κι ένας άνθρωπος που έχει μελετήσει πάνω σε αυτό μας βοηθά να ξεκλειδώσουμε κάποια πράγματα, να τα αποδεχτούμε και να τα ενσωματώσουμε, όπως έλεγε ο Γιουνγκ»

Ο Δαμιανός αντιμετωπίζει ένα προσωπικό δίλημμα, αν θα ακολουθήσει τη σύζυγό του, Νανά, στη Βοστόνη και θα αλλάξει όλη του τη ζωή. Είναι έτοιμος για μια τέτοια απόφαση;

«Αυτό είναι το ζήτημα του Δαμιανού. Έχει πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα του, την αγαπάει. Σημαίνει πολλά για αυτόν, διαφορετικά δεν θα παντρευόταν. Απλά, στην πορεία της σχέσης, επειδή είχαν κάνει κάποια συμφωνία για το πώς θα συμβιώνουν, of ανάγκες του άρχισαν να εξελίσσονται και ενδεχομένως να μη συμβαδίζουν πλέον με αυτές της συζύγου του. Έχει βέβαια την αίσθηση ότι αυτό ίσως να μην είναι δίκαιο, το να θέλει, δηλαδή, να αλλάξει τη σχέση τους, αλλά έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις· είναι κάτι ζωντανό, που αλλάζει και εξελίσσεται, και όχι στατικό.»

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το γεγονός ότι θέλει ένα παιδί και δεν ξέρει αν η γυναίκα του είναι στο ίδιο μήκος κύματος

«Είχαν κάνει τη συμφωνία ότι θα κοιτάξουν κυρίως την επαγγελματική τους ζωή και όχι την προσωπική και τώρα ο Δαμιανός έχει αρχίσει να αισθάνεται επιτακτικά την ανάγκη να κάνει οικογένεια. Κι αυτό δεν είναι κάτι που απαραίτητα μοιράζεται και η γυναίκα του ως ανάγκη».

Θα δούμε πώς θα καταλήξει όλο αυτό;

«Ναι, αυτή είναι η κύρια ιστορία του Δαμιανού, όπως και το π γίνεται με τη Βίκυ, τη συνάδελφό τού».

Έχοντας μπει στα δεύτερα «-άντα», βλέπετε να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τα πρώτα;

«Ναι, βέβαια. Παρατηρώ πολλές αλλαγές και στη συμπεριφορά μου και στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα».

Σας τρομάζουν οι αλλαγές; Τις αποδέχεστε δύσκολα;

«Στο επίπεδο που τρομάζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων. Δεν είμαστε και τόσο εύκολοι στις αλλαγές, παρ’ όλη την ευπροσαρμοστικότητα που επιδεικνύουμε όταν χρειάζεται να αλλάξουμε. Κάπου εκεί βρίσκομαι κι εγώ, στο μέσο όρο».

Τι σας αρέσει από αυτό που έχουν αλλάξει στη ζωή σας;

«Καταλαβαίνω κάποια πράγματα σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι τα καταλάβαινα πριν και για μένα, και για τη ζωή, και για τους ανθρώπους. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχω περισσότερη γνώση κι αυτό μου αρέσει», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved